(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

magoeva Dátum: 2011-06-22 22:27:34
Parthenonas varázslatos. A régi romos-és a már fullextrásan felújított villák....a több száz éves olajfák, a falakon felfutó bougenwillea, a panoráma...a hatalmas fa, melynek törzsét négyen se értük körbe...Remélem ezekre tovább emlékszel majd kedves Olivér, mint az út melletti szemétre, vagy az esetlegesen elütött kígyókra.
magoeva Dátum: 2011-06-22 22:21:34
Tóth Orsolya írta ekkor: 2011-06-22 20:53:43
Még valamit a hajókirándulásról: nagyon ritka az, hogy (ahogy valaki kifejezte) a vendégek jól megszívnák és túlságosan nagyok lennének a hullámok. Mi eddig kétszer, két évben fogtuk ki a gyönyörű időt, most is. Pefkohori gyönyörű (különösen az óváros), ezt a várost néztük meg, fagyiztunk, apróságokat vettünk az 1 Eurós boltban. Ezután egy szép parton volt egy kis fürdőzés. De nekem a nyílt tengeri fürdés volt a legélvezetesebb!!! Ami a többi kirándulást illeti: a görög estre egyszer csak elmegyünk, biztos nagyon jó lehet! A görög tradícionális ételek nagy része nem tengeri herkentyű egyébként (hanem rakott padlizsán, borjú minden mennyiségben), a tánc is szép lehetm különösen görög emberek társaságában, ezt ne feledjétek. A Meteórára én személy szerint nem mennék, hiába gyönyörű, de nagyon sok az utazással töltött idő... ugyanez talán Thessalonikire is igaz, bár az is szép város. Hát egyelőre ennyi jutott eszembe :) Remélem segítettek ezek a bíztató szavak :)
Egyetértek smile az első hajókirándulásnál a lányunk 11 éves volt. A nyilt tengeren ő volt a második, aki beugrott smile smile smile Tavaly az egyik búvárszemüvegünk egy szerb család lovasította meg sajna....Vourvourun...az egészet láttuk a vízből, hogy apuci mit művel, anyuci utána nagyon zavarodott volt, a pasi meg elő se került, amig mi ott voltunk...de ilyet is tapasztaltunk már idehaza is.
magoeva Dátum: 2011-06-22 22:16:30
Esküszöm, hangosan felkacagtam, amikor a képekről írt, mi az első amit megemlített a sokszázból????!!!! és mi lovagolunk rajta ? Ehh
magoeva Dátum: 2011-06-22 22:15:28
nem jól emeltem ki Olivér idézetét.... és a gyönyörű magyar tájakon járva sose láttál ilyesmit az út szélén gondolom.... én csak ezt fűztem hozzá smile
magoeva Dátum: 2011-06-22 22:14:31
Nem tudom, de szörnyű.Mi párommal Sythónia körút előtt felmásztunk Parthenonasba gyalog és sajnos menetközben is azt vettük észre, hogy az erdős részben az út mentén halom számra beöntve szemét, használt fotel, műanyag garnitúra ömlesztve behányva a szép környezetben. Szomorú, nem tudom igy mi lesz a környezettel az évek során... Pedig ilyen szép kék tengert se láttam én még... és a gyönyörű magyar tájakon járva sose láttál ilyesmit az út szélén gondolom....