Kedves Fórumozók, leendő utasok! Érdekes olvasni ezt a rengeteg véleményt. Senki ne felejtse el, hogy nem vagyunk egyformák, mások az igényeink. Olivérnek üzenjük párommal, hogy sokan nem a partért mennek a tengerhez, hanem a víz miatt, és az mindenhol egyforma. Mi például, a parton kevesebb időt töltöttünk, mint a vízben. A víz pedig szuper. A Sithonia túra csodás, Kata azt is bővíti, mert párom korábban pl. nem járt Parthenonasban, illetve Vourvourou-ban. A Narancspart is fantasztikus, de a part meredek, nincsen árnyék, napernyőt nem lehet felállítani, mert rengetegen vannak, legalábbis főszezonban, ez a tapasztalatunk. Marmaras egyáltalán nem kihalt este, ez szintén főszezonos tapasztalat. Éjfélig, hajnali egyig minden további nélkül van valahol valami jó dolog. A hajókirándulás tavaly nagyon jó volt, a paliouri-i fürdőzés nagyon tetszett, mert vízi sportra is volt lehetőség (banán, jetski, crazy ufo, stb.), a hajón pedig jó kis ebédet adtak. Lehet, hogy az adagok nem bajnokok vacsorája, de azért éhen maradsz (198 cm vagyok, szóval fér...), Sartiban sem maradtunk éhen a Kata által szervezett étteremben. A görög estet nem szabad kihagyni. Ilet itthon tuti nem látsz... esetleg silány utánzatot. Amúgy a görögök sem csak tengeri herkentyűket esznek. Én is dokumentáltam a menüt, kérésre küldök képet, ugyanis annyira jól nézett ki, hogy alig tudtam választani, hogy mit fotózzak és mit egyek... Mindenki talál a kedvére valót a menüben. Én júliusban másodjára megyek, párom ötödjére. Tapasztalatunk nekünk is van. És ez mind csupa jó. Kata szerintünk idegenvezetőnek született, amit folyton bizonyít. Anyanyelvi szinten beszél görögül, ilyet ritkán találni. Még 28 nap. Kata várjuk a találkozást, még bejelentkezünk addig. Vigyázz magadra! Hjeretizmata sze olusz!(Üdvözlet mindenkinek!) Magdi és Laci
Szia László!
Hát szerintem igenis fontos hogy milyen az adott partszakasz.
pl. van-e árnyék, van-e wc, mennyire tiszta és gondozott partszakasz, sóderágyon kell sétálnom vagy aprókavicsos-homokos parton, nekem nem mindegy.
De igen különböznek az igények, aki kényelmesebb és beéri a silányabbal és nem akar sokat sétálni annak jó a közelebbi strand. Mi is voltunk ott egyszer, utána már főleg nem rühelltem elmászni a Porto Carras előtti partszakaszra.
Hát azt nem tudom milyen Marmaras főszezonban, lehet korán voltunk, de most nem igazán volt semmi élet.
Hát az idei hajókirándulás egy kis hajókázásban kimerült a nagy hullámok miatt sehol nem tudott kikötni, mesélte a szomszédunk, akik elég csalódottak is voltak emiatt.
Ja és neked is elküldöm szivesen Sartiban készült ebédről a képet és akkor mond meg te mekkora adag volt.