(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

magoeva Dátum: 2011-06-21 20:00:26
MIndenki tud negatív dolgot találni-ha akar. Pl én 154 cm vagyok. Számomra a konyhai felsőszekrények igencsak kihívást okoztak volna-ha hagyom smile de az, hogy láttuk a delfineket a teknősbéka sziget előtt...valahogy mélyebben belém ívódtak smile smile smile
magoeva Dátum: 2011-06-21 19:32:48
Kedves Olivér! MI se hasraütésszerüen utazunk, és úgy gondolom az emberek többsége- velünk együtt sporól a nyaralására. DE örömmel teszi-mert megvalósít egy álmot. Amikor végre befizettük 14 év kihagyás után a görög utunkat, onnan kezdve minden létező fórumot, írást, mindent!-amit csak találtam-próbáltam elolvasni a neten Görögországról-Sithoniáról, Marmarasról. Felkészültünk előre a wc-s dolgokra, tudtuk, hogy hol iható a csapvíz, hol nem, tudtuk mit szeretnénk megnézni. A pénznek meg van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy észer se veszed, milyen könnyen kifolyik a kezedből...de erre spóroltál másfél évig smile Mi is ettünk úgy gyros pitat 2,5 euroért, hogy a 13 éves lányomnak se volt elég. négyünknek 10 euro helyett 20-ba került, mert duplázni kellett. Következőre nem ettünk ott. A Roma pizzériánál meg már tavaly is bődületes árak voltak, a többi tavernához viszonyítva nem véletlenül volt kevés vendég. Az árak ki voltak írva, rendelés előtt tudtuk tanulmányozni smile
Olivér Dátum: 2011-06-21 19:26:51
Karasz Krisztina írta ekkor: 2011-06-21 18:36:34
Olivér! Én most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok arra a kajás fényképre. Megadom az e-mail címem, küldd el végre valakinek, hátha tényleg olyan: [email protected] Nagyon várom
Szia Krisztina! Elküldtem neked, szemrevételezd! Ha megtalálod a képen! smile
Dátum: 2011-06-21 19:23:51
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 19:03:51
Vagy egy nagy erős elhatározás-és leszoksz a cigiről smile
Én nem dohányzom smile De van aki igen, amíg nem rám fújja a füstöt nem zavar... De nekem meg az internet a káros a szenvedélyem smile Bár nincsenek elvonási tüneteim. De pl ehhez kapcsolódóan nekem is voltak negatív élményeim.(Olivérnek is mondom) Mikor lefoglaltuk utat volt beleírva szúnyogháló, meg wi-fi. Én ha úgy készülök van net és már elcipeltem egy laptopot, akkor akarok is természetesen. De fogtuk magunkat átmentünk Athénébe Katához elmondtuk mi a helyzet és Katával együtt kiügyeskedtük. Nem azért kellett hogy egész nap rajt legyek, hanem hogy barátokkal, itthon maradt családtagokkal, rokonokkal tudjunk beszélni, képeket feltölteni. A szúnyogháló miatt meg most szívassam magam + szívassam Katát is? Nincs értelme. Persze Olivér vannak negatív dolgok, de sem a mi időnket nem akartuk ezzel rabolni sem a Katáét, hogy jegyzőkönyvezzen utána meg szaros pár ezerért irogassak Grand Toursnak hogy egy szúnyogháló nem volt és kártérítést akarok xĐ Ugyanmár. Szépen nyugodtan élvezzük a nyaralást és örüljünk hogy itt is jártunk smile No Stress! Ár-érték arányban nagyon ott van Grand Tours. Ezért a pénzért többet nyújt sokszor, mint más utazási iroda drágábban.
Olivér Dátum: 2011-06-21 19:17:05
magoeva írta ekkor: 2011-06-21 19:00:16
A kamasz gyerekeinknek sem okozott problémát, hogy Görögországban mások a szokások, így ahhoz ALKALMAZKODNI kell. SAját-és utastársaink érdekében /WC papír/ de eszembe se jutna ezen "lovagolni" oldalakon keresztül, a milliónyi csodás emlék mellett annyira bagatel... Kata hely-és történelmi ismerete mellett , ahogy mesél pl. Pefkohoriról, Porto Carrasról, vagy az ófaluról...oly jelentéktelen volt, hogy izlet-e a hajón felszolgált ebéd-vagy sem. Ha kevés volt, kivettem a táskámból valamit, és odaadtam a gyerkőcöknek. Ennyi smile Kedves leendő utasok, higgyétek el, ha akarjátok, csak pozitív élményekkel tértek haza. Ha ti jól akarjátok érezni magatok, jól fogjátok magatok érezni.
Kedves Éva! Nem lovagolok ezen, de tény hogy ezt előre illett volna közölni, meg szerintem kicsit nonszensz ez a wc dolog a 21.században. Nem is vmi komfortos és főleg nem higénikus. Hát ha már kiadok 6 Eurót egy kajáért akkor vmi normálisat akarok enni és jól lakni én nem szülöm a pénzt, ez a görög út is vagy 1,5 éves spórolgatásom eredménye. smile