(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Márta Dátum: 2011-06-16 09:44:02
Sziasztok! Olivér! Ez a wc papíros történet szinte egész Görögországban így van, még a szállodákban is. Tény, nem túl higiénikus, de ha eldugul a wc, akkor abban sem lenne nagy öröme az embernek. Még néhány görögországi nyaralás, és megszokod. Mi a 2 hetes nyaralásaink után már itthon is a szemetest keressük a wc-n, igaz, nem az hiányzik legjobban. És milyenek az első benyomásaid az országról? Tetszett? Nekünk szerelem volt első látásra - még 1993-ban -, és azóta sem tudunk kiszeretni belőle. Kedvenc strandotokról lehet tudni valamit? Mitől volt a kedvenc, és hol lehet megtalálni? Nekünk még van egy bő hónapunk, de azért az infókat ghyűjtögetjük már.
Olivér Dátum: 2011-06-16 06:26:57
Ha kicsit összeszedtem magam, akkor tartok majd egy hosszadalmas élménybeszámolót,mint frissen hazatért Neos-Politisos túrista. :) Ja és Görögbe is először jártam. smile Mi voltunk Meteorák, meg Sythónia körút kiránduláson, ja és szanaszét jártunk Neos Marmarost, meg meg Porto Carrast. smile Úgyhogy ha vkinek van vmi kérdése szivesen beszállok én is a válaszolásokba. Még a héten szabi van. smile Köszönünk mindent mégegyszer mi is (Anita+Olivér) Kata!
Olivér Dátum: 2011-06-16 06:22:15
Olivér írta ekkor: 2011-06-16 06:21:18
Szia Kata! Ne aggódj! Nem érződik semmi! Béke és nyugalom van mindenhol! A határokon néha sokat kell várni, de ez főleg a szerb, de leginkább a (jelzőt inkább nem irok) makedón határőrök "kedvességének" köszönhető.
Bocs! Judit! Mit Katázok én már, tiszta hülye vagyok! smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-06-16 06:21:18
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-06-15 11:00:26
Sziasztok Kata az lenne a kérdésem hogy érződik-e valami abból ami most a politikai/gazdasági életben van Görögországban. most is olyanokat olvasok, hogy teljesen megbénulhat, leáll minden sztrájk miatt.... smile
Szia Kata! Ne aggódj! Nem érződik semmi! Béke és nyugalom van mindenhol! A határokon néha sokat kell várni, de ez főleg a szerb, de leginkább a (jelzőt inkább nem irok) makedón határőrök "kedvességének" köszönhető.
Olivér Dátum: 2011-06-16 06:16:07
Farkas Réka írta ekkor: 2011-06-14 18:59:04
A legnagyobb problémánk Nikivel,hogy az Istenért nem jövünk rá,hogy hol lehet a szobában a mikró:)!
Szia Réka! A hűtő fölött! (ha Politis) smile smile smile