Kedves Kata!
Még annyit szeretnék megtudni Tőled,hogy a Politis apartmanban van-e vállfa a szekrényekben vagy pedig vinni kell? Köszönettel!
Napfény
Szia Niki!
Párommal ott voltunk a 2/11-be (tegnap értünk haza), semmi gond nincs az apartmannal mi nagyon szerettünk ott lakni.
Olyan mint katalógusban, egyszerű, szép, de célnak tökéletesen megfelel. Van egy hűtő, egy mikró, egy kis 2 lapos rezsó és klimával felszereltek a szobák. Szép a fürdőszoba is és hangulatos az erkélye is, ha emeletibe mentek.Viszont a tengert normálisan csak 3. emeletről látjátok, de azért igy is volt szép kilátás.
Személy szerint én egy ruhásszekrényt hiányoltam, meg talán 1-2 benti szék is lehetett volna, de különben nagyon jó volt. De igy katalógus alapján is szerintem mind a 3 apartman felszerelésre nagyon megegyező, az elhelyezkedése más egy kicsit a városon belül. De az Athene meg a Politis elég közel van egymáshoz, a Mouses meg közel van a központhoz, meg a mi kedvenc strandunkhoz is. :)
Ja amit személy szerint én kicsit gáznak tartottam, meg nem is volt előre közölve (gondolom nem véletlen), az hogy nincs még kiépitve normálisan a csatornarendszer.
Ezért a wc-zés úgy működik, hogy a használt papirokat nem lehet lehúzni, hanem a mellette lévő kis szemetesbe kell " gyűjtögetni" ez elég sokat levon a komfortérzetből, nekem furcsa volt, de ez mind a 3 apartmanra vonatkozik.
De majd úgyis lesz hogy megszokásból lehúzod, de szerintem ez nem vmi higénikus, meg szerintem ezt lehetett volna előre is közölni, de ez az én véleményem.
Különben nagyon szép Marmaras, szerintem jó választás!