(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

K.Timi Dátum: 2011-05-29 16:39:59
Szia Grandkata!Azt szeretném megtudni tőled,hogy lesz-e a Sithonia-túra a fakultatív progik között?Mert a katalógus ezt írja de itt az oldalon nem ír róla semmit.Pont ezt a fakultatív progit néztük ki,kár lenne ha pont most nem lenne.Ezzel legalább körbenézhetnénk a félszigeten.Várom és köszönöm válaszod!Szép napokat neked! smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-28 20:49:15
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-05-28 20:02:08
Sziasztok! Köszi Kata,úgy legyen! smile smile smile
Úgy kell lennie, hiszen tudom mennyire készültök! smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-28 20:46:22
magoeva írta ekkor: 2011-05-28 18:37:52
tulajdonképp nem írtam le mindent smile gondoltam a nyers húsokat nem vesztek smile smile
Aki nyers húst akar venni, azt én viszem a henteshez smile smile Amúgy tényleg kell vennünk, ha bográcsozni akartok az udvaon! Az árak minimálisa változta, az Éva által leírtakhoz képest. Nagyon sok élelmiszer ugyanannyiért kapható, mint tavaj. Őszintén szólva nem nagyon érdemes otthonról semmit sem hozni (kivéve a zacskósleves), mert itt minden van. smile smile smile Üdv. Kata
Grand Kata Dátum: 2011-05-28 20:39:58
magoeva írta ekkor: 2011-05-28 13:11:17
Szia Kata! Neked is szép nyarat, jó vendégeket:-)) Szuper, hogy idén már mikró is várja a vendégeket :-)) Bélát láttad már? smile Bár idén más az uticél, hazafelé ha úgy alakul beköszönünk smile
Szia Évi! Béla jól van és itt van imádják a vendégek én nem annyira....amikor pottyant, no de smile Örülnék ha beugranátok, örzöm a "gyerekek" festményeit. Kellemen nyaralást! Puszi Nektek Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-28 20:35:07
Tóth Márta írta ekkor: 2011-05-28 11:13:13
Hát igen, ezt is úgy kezelik, mint általában mindent. Én pont ezért a nyugiért szeretek Görögországba járni. Pár nap, és az ember át tudja venni azt a lazázást, amit ott tapasztal. Erre a 2 hétre várunk egész évben.Az itthoni feszülés, rohanás után ránk is fér. Marmarasban csak átutazóban illetve piacon voltunk, nyaralni még nem, így kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz. A Chalkidikiben még nem csalódtunk, az olvasottak alapján ez most is így lesz. Még 51 nap és indulunk. Addig is szép nyarat mindenkinek! Kata, Neked meg sok örömet a munkádban.
Köszönöm Mártikám! Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám a hobbim, és ez boldoggá tesz. Remélem Marmaraszban sem fogsz csalódni. Szerintem nagyon kedves hely, igazán görögös. Hamar elszalad az idő, és élvezheted a szépségeit, feltöltődhetsz, ami nagyon fontos! Üdv.: Kata smile smile