(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Márta Dátum: 2011-05-30 06:22:28
K.Timi írta ekkor: 2011-05-29 18:26:48
Szerintem akkora csalódás azért nem lenne az sem.Lehet,hogy nem annyira szép a tengerpart(szerinted)de az a környék mást tartogat,az Olimposzi csúcsok meg az egész táj és az ottani városkák nagyon szépek.Meg onnan megint máshova lehet eljutni a fakultatív kirándulások keretében.Én nem csalódtam Görögország egyik részén sem,mindegy merre mentem.Nekünk nem volt semmi bajunk sem a tengerparttal,bár tudom,hogy Marmaras partjait nagyon dícsérik.De erről majd csak hazaérkezés után tudok beszélni(írni).Azt pedig még nagyon szeretném ha itt lenne. smile smile
Tudod Timi, ez ízlés dolga. Kétségtelen, hogy az Olympos és környéke nagyon szép - voltunk is fent a hegyen, így testközelből láthattuk - és könnyebb eljutni Görögország leghíresebb látnivalóihoz. És itt pont. Paraliáról részemről ennyit. Egy biztos: bárhol jól tudja magát érezni az ember. és ha ehhez még a táj szépsége és egy városka hangulata is adott, az dupla haszon. És ez a lényeg.
Grand Kata Dátum: 2011-05-29 22:30:36
Olivér írta ekkor: 2011-05-29 18:38:04
Már csak 1 hét! smile Ne csalódjunk, nyaraljunk! smile smile smile
smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-29 22:29:07
Balogh Attiláné írta ekkor: 2011-05-29 21:43:28
Sziasztok!Mi augusztusban mennénk az Athene apartmanházba. Érdeklődnék,hogy van e Neos Marmarason bazársor vagy bevásárló utca? Ha valaki írna az Athene apartmanról ,azt megköszönném.Mennyire van a part ,milyenek a szobák,a konyha milyen felszereltségű? Előre is köszönöm.
Szia! Igaz erről más regéket írtunk és ha megnézed a prosit, ott mindent részletesen megtalálsz, képeket itt a honlapunkon. smile Azért röviden: A konyhában 1.lábas,1 fazék, 1 hússütő, evőeszköz tányér pohár, bögre, mikró, kávéfőző van. Amit hozni kell mosogató szivacs, törlőruha, mosogatószer. Egyszerű főzésre elegendő mindez. Az udvaron szabadtűzhely, ahol közösen is és egyénileg is lehet sütni főzni, bogrács és "gyorstüzelésű" szalonnasütő van. (szalonna nincs görögországban) A kisöböl a ház alatt 50 m-re, a nagy strand, ami kb. 1,5 km hosszú lassan mélyülő, kristálytiszta 450 m-re van. A városban 4500 görög él, így télen nyáron üzletek sora várja az ideérkezőket. Neos Marmaras a félsziget legnagyobb települése. Ha még van kérdésed, szívesen állok a rendelkezésedre! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-05-29 22:22:18
Tündice írta ekkor: 2011-05-29 20:24:45
Sziasztok! Mi tavaly május végén voltunk Sartin. Összegyűjtött tapasztalatok: Már május végén nagyon kellemes volt a tenger- 35 fok volt végig. Nem kell konzervet vinni- nehéz- felesleges- pár tasak zacskós leves hajnali hazatérésekre azért elfér smile Mi tavaly ketten 320 eurót vittünk- minden este étteremben ettünk, koktéloztunk- hajókirándulni voltunk, plusz vettünk egy rakat búvárcuccot. Az árak olyanok, mint itthon nem kell nagyon rágörcsölni a spájzolásra smile Tavaly vittünk magunkkal kb, 80 kiló ruhát(amiből 60 kilót úgy hoztunk haza hogy még a táskából sem vettük ki)- na most ennek a negyedét,ha visszük- fürödni,napozni no meg kirándulni megy a nép. Tavaly tőlünk még az útlevelet kérték a macedónok- sosem lehet tudni, inkább legyen, nehogy ezen múljon a nyaralás Nagyon várjuk már, mi júni 21-i turnussal megyünk- már csak ez éltet a kemény dolgos hétköznapokban. smile Asszem hirtelen ennyi- remélem tudtam segíteni :)
Teljesen igazad van Tündice! Én is ezt ajánlom mindíg a Vendégeknek! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-05-29 22:20:12
Olivér írta ekkor: 2011-05-29 18:38:04
Már csak 1 hét! smile Ne csalódjunk, nyaraljunk! smile smile smile
Szia Olivér! Nekem is az a véleményem, hogy aki jól akarja magát érezni, az jól is fogja. No de ezért jönnek a vendégek nyaralni.Én legalább is remélem. Ti biztosan így lesztek vele smile smile Üdv.: Kata