(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

K.Timi Dátum: 2011-05-25 19:26:27
írta ekkor: 2011-05-23 22:26:49
Mi is azt tervezzük, hogy átmegyünk Sartiba távolsági busszal. Vagy valahová a környékre (Toroni, Nikiti).
Toroni és Nikiti kb milyen messze van Marmarastól?
K.Timi Dátum: 2011-05-25 19:24:35
Olivér írta ekkor: 2011-05-24 17:59:52
Sziasztok!Szia Kata! Már régóta követem a fórumot, de csak most szántam el magam arra, hogy beregisztráljak. Már kevesebb mint 2 hét és párommal megyünk Politis 2em./11-be, már iszonyat várjuk. Nem jártunk még Görögbe, úgyhogy fogalmunk sincs mi az amit inkább érdemes vinni és mi az ami nem olyan drága kint. Már kérdezték páran és minket is érdekelne pár alapvető élelmiszer ára, hogy tudjuk mit vigyünk,hogy készüljön mennyi pénzt váltsunk.De másoktól is szivesen várunk válaszokat akik már esetleg rendelkeznek vmi tapasztalattal. Minket a Meteórák izgattak fel igy katalógus alapján. smile Érdemes átmenni Sartira, van ott vmi érdekesség? Igy hirtelen ennyi! :) Vájuk a segitő válaszokat, jó tanácsokat! Köszönettel! : Olivér
Szia Olivér!Én már többször voltam Görögbe,gondoltam szolgálhatok néhány jó tanáccsal nektek.Utoljára 3 éve voltam akkor az árak nagyjából a mi akkori árainkkal voltak egyezőek,gondolom ez most is így lehet.Szerintem kaját felesleges vinni,mert úton útfélen vannak gyorskajáldák(gyros smile )vagy éttermek,pékségek.Csütörtökön nagyon jó piac lesz Marmarason.A meteórák nagyon szép,ha az ember Görögben nyaral nem szabad azt kihagyni!De szerintem ha igazán szépet szeretnétek még látni akkor a hajókirándulást sem szabad kihagyni.Kár,hogy innen Marmarasról nem indul Skiathos fakultatív progi.A pénzt kb úgy számítsd ki mintha itthon mennél nyaralni,szerintem.Remélem tudtam segíteni egy kicsit.Üdv:Timi
Tóth Bernadett Dátum: 2011-05-25 07:47:55
Még 5 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-05-24 17:59:52
Sziasztok!Szia Kata! Már régóta követem a fórumot, de csak most szántam el magam arra, hogy beregisztráljak. Már kevesebb mint 2 hét és párommal megyünk Politis 2em./11-be, már iszonyat várjuk. Nem jártunk még Görögbe, úgyhogy fogalmunk sincs mi az amit inkább érdemes vinni és mi az ami nem olyan drága kint. Már kérdezték páran és minket is érdekelne pár alapvető élelmiszer ára, hogy tudjuk mit vigyünk,hogy készüljön mennyi pénzt váltsunk.De másoktól is szivesen várunk válaszokat akik már esetleg rendelkeznek vmi tapasztalattal. Minket a Meteórák izgattak fel igy katalógus alapján. smile Érdemes átmenni Sartira, van ott vmi érdekesség? Igy hirtelen ennyi! :) Vájuk a segitő válaszokat, jó tanácsokat! Köszönettel! : Olivér
Gajdán Judit Dátum: 2011-05-24 10:12:00
az lenne még a kérdésem Kata, hogy az apartmanban van-e mosogatószer vagy ilyesmi. írosgatom össze a listát hogy mit kell vinni. köszönöm