(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Preisler György Dátum: 2011-04-29 09:45:37
Kedves Kata! Preisler György vagyok Salgótarjánból, remélem emlékszel még ránk. A helyzet az , hogy idén is Marmaras mellett döntöttünk a hely és Te így együtt szuper. Most az Athénebe megyünk 2. em. C1. A kérdésem, tudom kicsit buta, ott is van hűtő ugye? Ha van még időd indulásig kérlek válaszolj. Üdv. és nagyon várjuk már az utazást és a találkozást, ja 06.07-én megyünk. puszi: Gyuri és Gyöngyvér
Németh Marianna Dátum: 2011-04-29 08:17:16
Kedves Kata! Köszönöm a válaszodat. Június 21-én találkozunk. Ödv: Marianna
Napfény Dátum: 2011-04-29 06:42:59
Kedves Grandkata! Meg tudnád írni,hogy a Mouses apartmanban mely szobák erkélyéről látható a tenger (emelet,szobaszám)? Ma szeretnénk foglalni,ketten mennénk. Köszönettel: Napfény
Grand Kata Dátum: 2011-04-28 17:29:41
Németh Marianna írta ekkor: 2011-04-27 09:56:53
Kedves Grandkata! A mouses appartmanról tudnál bővebb felvilágosítást adni? Milyen a konyhai felszereltség, közeli bolt stb... Köszi: Marianna
Szia Marianna! A Mouses ház is mint a többi apartmanunk konyhája alapfelszereltségü, tehát nagy főzőcskére nem alkalmas, de egyszerű ételek elkészíthetőek. Egy nagyobb és egy kisebb lábas, egy hússütő, evőeszközök, tányérok és poharak, valamint bögrék találhatóak benne, ágyszámnak megfelelő mennyiségben. Az idén már mikrónk is lesz, legalábbis így tudom. Konyharuhát, egy kis mosogatószersz szivacsot hozz magaddal. A legközelebbi supermarket közvetlen a ház mellett van. Zöldség, pékáru és minden egyéb található benne. Ezen kívül is persze sok üzlet van a városban és csütörtökön egy igazán kellemes piac, kirakodóvásár is lesz Marmaraszban. Remélem eléggé bőséges választ adtam, de ha még van kérdésed, szívesen válaszolok és sok szeretettel várlak! Üdv.: Kata smile smile
Németh Marianna Dátum: 2011-04-27 09:56:53
Grand Kata írta ekkor: 2011-04-26 14:52:37
Kedves vendégek! Az előző kérdésekkre összefoglalva: valóban a 2 hetes buszos utasok a 2.héten az egyéni utasoknál feltüntetett apartmanárat fizetik. Nem lenne üdvös, ha duplán fizetnék az utazást. A boltok tekintetében sok jó tanács hangzott el, igen a tejtermék valamivel drágább mint itthon, de a tej, tejböl van stb., a zöldség gyümölcs árak mindíg alacsonyabbak mint itthon és nem a "melegágyból" valók. smile A városban sok az üzlet, hiszen télen nyáron, mintegy 4ezer görög lakik itt. A görög láncolat "sárga-ék" így nevezzük az Arvanitidisz Supermarket, valóban közel van 10 perc séta és rengeteg olcsó áru található benne. Tapasztalataim szerint a konzervek általában oda vissza utaznak, de fő a biztonság! smile Minden kedves vendégemet szeretettel várok, és ott helyben az éppen ktuális dolgokról felilágosítalak majd Benneteket! Üdvözlettel: Kata
Kedves Grandkata! A mouses appartmanról tudnál bővebb felvilágosítást adni? Milyen a konyhai felszereltség, közeli bolt stb... Köszi: Marianna