(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-04-26 14:52:37
Kedves vendégek! Az előző kérdésekkre összefoglalva: valóban a 2 hetes buszos utasok a 2.héten az egyéni utasoknál feltüntetett apartmanárat fizetik. Nem lenne üdvös, ha duplán fizetnék az utazást. A boltok tekintetében sok jó tanács hangzott el, igen a tejtermék valamivel drágább mint itthon, de a tej, tejböl van stb., a zöldség gyümölcs árak mindíg alacsonyabbak mint itthon és nem a "melegágyból" valók. smile A városban sok az üzlet, hiszen télen nyáron, mintegy 4ezer görög lakik itt. A görög láncolat "sárga-ék" így nevezzük az Arvanitidisz Supermarket, valóban közel van 10 perc séta és rengeteg olcsó áru található benne. Tapasztalataim szerint a konzervek általában oda vissza utaznak, de fő a biztonság! smile Minden kedves vendégemet szeretettel várok, és ott helyben az éppen ktuális dolgokról felilágosítalak majd Benneteket! Üdvözlettel: Kata
Tündice Dátum: 2011-04-26 09:05:35
Farkas Nikolett írta ekkor: 2011-04-25 20:28:40
Én úgy tudom, hogy a második hét az egyéni utas árnak számít, és az így jóval olcsóbb:) Szerintem valamit nem jól számolt a kalkulátor smile
Szia! Ugye :D Szerintem is :D Na, bemegyek én szerintem- rákérdezek smile Köszönöm szépen a segítséget
Tündice Dátum: 2011-04-26 08:48:10
írta ekkor: 2011-04-25 19:40:56
Mi tavaly 2 hétig voltunk, de nekünk még anno normálisan számolta ki. Nem tudom mikor akartok menni,de fő szezonba 2 hét már van annyiba. Mi juni közepén indultunk, végén jöttünk vissza, de ha csak egy héttel később mentünk volna, az már sokkal drágábba jött volna ki...
Szia! Június 21 től. 49 ezer huf az első hét. és a 2.at is ezzel az árral számolja. Nem is a főszezonnal van a baj, csak hogy miért fizetnék ugyanolyan árat, ha már ott vagyok -nem jövök haza és vissza- hogy ismét 26 órát buszozzak :D
Farkas Nikolett Dátum: 2011-04-25 20:30:03
írta ekkor: 2011-04-24 07:37:54
Az Athenehez egy kis bolt van közel,de ott arany áron mérnek dolgokat. Kb 10-15 perc séta egy bolt,pékség és kb 20 perc séta a központi sétáló utca.
Viszont van olyan dolog, amit ebben a boltban lehet a legolcsóbban megvenni. Például kenyérért, péksüteményért nem érdemes messzebre menni:)
Farkas Nikolett Dátum: 2011-04-25 20:28:40
Tündice írta ekkor: 2011-04-25 12:00:34
Sziasztok! A párommal idén Neos Marmaras mellett döntöttünk. Voltunk mára Grandtours-sal utazni- tökéletes volt:) Viszont lenne egy kérdésem, ha 2 hétre szeretnénk menni, akkor ugyanúgy kell fizetni a 2. hétre is a teljes költséget? Mi naivan úgy gondoltuk, hogy akkor már csak a szállás kell fizetni, hiszen már ott vagyunk a buszt az előzővel kifizettük. Az oldalon a kalkulátor viszont az 1. hét díját szépen megszorozta 2-vel- és így 2 főnek 200 ezer huf lett csak az utazás, szállás. Tudnátok nekem segíteni, gyakorló 2 hetet nyaralók:) ?? Előre is köszönöm:Tünde
Én úgy tudom, hogy a második hét az egyéni utas árnak számít, és az így jóval olcsóbb:) Szerintem valamit nem jól számolt a kalkulátor smile