Kedves Judit! Biztos vagyok benne, hogy a lisztérzékenységed nem fogja befolyásolni a nyaralás szépségét. Görögországban rengeteg gyümölcs, saláta, frissensült, tengeri herkentyű gazdagíthatja az "étlapodat". Igaz Marmaraszon nem láttam még lisztérzékenyeknek sütött pékárut, de majd ennek is utána nézek. Ha úgy gondolod hozz itthonról péksüteményt a biztonság kedvéért. A konyhában 1-1 kisebb és nagyobb lábas, hússütő evőeszköz tányér, pohár, bögre, csak az Athénében kávéfőző, mikró található. Az útlevél ma már pótolható az újfajta személyivel. Ha még van kérdésed, sívesen válaszolok rá! Üdv.: Kata
nagyon szépen köszönöm ha utána nézel a pékárunak, bár az is jó ha lehet mondjuk puffasztott rizset vagy ilyesmit kapni /ezzel ne telítsem már annyira a bőröndöt/ amúgy időnként bevállalom a lisztes dolgok olyankor rátudom hog yszenvedni fogok, de néha az illat nagy úr

.
a konyhában azok amik kellenek szerintem vannak, teát azt tudok készíteni mikroban is vagy rezsón melegíteni.
a buszos útra érdemes-e vinni eurón kívül mást is. Szerbiás útra gondolok.
mennyi időközönként áll meg a busz? ha jól emlékszem amikor Tossára mentünk néhány éve akkor 4 óránként. egy felnőtt még csak csak tartogatja is ,de a gyereknek nehezebb.
A meteórák hány km-re van? mivel látom hog egész napos gondolom elég megterhelő, fpőleg gyereknek.
nem baj ha sokat kérdezek?