(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-03-19 18:29:49
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-03-17 13:56:22
nagyon szépen köszönöm ha utána nézel a pékárunak, bár az is jó ha lehet mondjuk puffasztott rizset vagy ilyesmit kapni /ezzel ne telítsem már annyira a bőröndöt/ amúgy időnként bevállalom a lisztes dolgok olyankor rátudom hog yszenvedni fogok, de néha az illat nagy úr smile . a konyhában azok amik kellenek szerintem vannak, teát azt tudok készíteni mikroban is vagy rezsón melegíteni. a buszos útra érdemes-e vinni eurón kívül mást is. Szerbiás útra gondolok. mennyi időközönként áll meg a busz? ha jól emlékszem amikor Tossára mentünk néhány éve akkor 4 óránként. egy felnőtt még csak csak tartogatja is ,de a gyereknek nehezebb. A meteórák hány km-re van? mivel látom hog egész napos gondolom elég megterhelő, fpőleg gyereknek. nem baj ha sokat kérdezek? smile
Szia Judit! Minden megoldható a konyhában akár a főzés is. Az euró elegendő a nyaraláshoz. Szerbiában csak egészségügyi pihenő van hrom óránkánt. Természetes, hogy szükség esetén meg fog állni a busz. A Meteóra 370 Km-re van szerintem kis gyerekkel nem igazán jó program, de lesz más lehetőség, ami a gyerekek számra is örömteli. Egyáltalán nem baj ha sokat kérdezel, sőtt örülök neki, mert így lehet az is, hogy többen válászt kapnak a még fel sem tett kérdésükre smile smile Kérdezz csak nyugodta! Üdv.: Kata smile
Gajdán Judit Dátum: 2011-03-17 13:56:22
Grand Kata írta ekkor: 2011-03-17 08:26:04
Kedves Judit! Biztos vagyok benne, hogy a lisztérzékenységed nem fogja befolyásolni a nyaralás szépségét. Görögországban rengeteg gyümölcs, saláta, frissensült, tengeri herkentyű gazdagíthatja az "étlapodat". Igaz Marmaraszon nem láttam még lisztérzékenyeknek sütött pékárut, de majd ennek is utána nézek. Ha úgy gondolod hozz itthonról péksüteményt a biztonság kedvéért. A konyhában 1-1 kisebb és nagyobb lábas, hússütő evőeszköz tányér, pohár, bögre, csak az Athénében kávéfőző, mikró található. Az útlevél ma már pótolható az újfajta személyivel. Ha még van kérdésed, sívesen válaszolok rá! Üdv.: Kata smile
nagyon szépen köszönöm ha utána nézel a pékárunak, bár az is jó ha lehet mondjuk puffasztott rizset vagy ilyesmit kapni /ezzel ne telítsem már annyira a bőröndöt/ amúgy időnként bevállalom a lisztes dolgok olyankor rátudom hog yszenvedni fogok, de néha az illat nagy úr smile . a konyhában azok amik kellenek szerintem vannak, teát azt tudok készíteni mikroban is vagy rezsón melegíteni. a buszos útra érdemes-e vinni eurón kívül mást is. Szerbiás útra gondolok. mennyi időközönként áll meg a busz? ha jól emlékszem amikor Tossára mentünk néhány éve akkor 4 óránként. egy felnőtt még csak csak tartogatja is ,de a gyereknek nehezebb. A meteórák hány km-re van? mivel látom hog egész napos gondolom elég megterhelő, fpőleg gyereknek. nem baj ha sokat kérdezek? smile
Grand Kata Dátum: 2011-03-17 08:26:04
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-03-11 19:46:44
ennek örülök. egy olyan problémám van hgoy lisztérzékeny vagyok, de remélem lesz rá lehetőségem hogy ne haljak éhen smile . majd eszem sok gyümölcsöt. a konyhák mivel vannak felszerelve? még lesznek kérdéseim. éppen most jöttem rá hog ylejárt az útlevelem januárban smile
Kedves Judit! Biztos vagyok benne, hogy a lisztérzékenységed nem fogja befolyásolni a nyaralás szépségét. Görögországban rengeteg gyümölcs, saláta, frissensült, tengeri herkentyű gazdagíthatja az "étlapodat". Igaz Marmaraszon nem láttam még lisztérzékenyeknek sütött pékárut, de majd ennek is utána nézek. Ha úgy gondolod hozz itthonról péksüteményt a biztonság kedvéért. A konyhában 1-1 kisebb és nagyobb lábas, hússütő evőeszköz tányér, pohár, bögre, csak az Athénében kávéfőző, mikró található. Az útlevél ma már pótolható az újfajta személyivel. Ha még van kérdésed, sívesen válaszolok rá! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2011-03-17 08:19:40
Borbíró Éva írta ekkor: 2011-03-11 20:02:49
Szia Juccancs! Mi voltunk már szeptemberben Sartin,és kifogtunk egy nagyon esős hetet,minden nap esett. Tavaly Marmarason júniusban voltunk és gyönyörű idő volt végig. A szeptembert nehéz kiszámítani,mert már megyünk az őszbe.Mi idén is júniusba megyünk, már nagyon várjuk. A Politisban leszünk ,tavaly is ott voltunk, nekünk nagyon tetszett. Ott áll meg a busz,ott van a gyülekező a fakultatívokra..gyönyörű a kilátás a tengerre,a kikötőre és Porto Carrasra.(3.emeletről) A szobák nagyon szépen fel vannak újítva. Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz szivesen válaszolok. Évi
Szia Évi! Nagyon örülök, hogy ismét tallkozunk! Sok szeretettel várlak! Puszi Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-03-16 19:57:07
Farkas Nikolett írta ekkor: 2011-03-16 18:40:31
A Te hiányodat nem lehet pótolni smile Ezer puszi smile
Köszönöm Nikikém! Neked is ezer puszi! smile smile smile