(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Nikolett Dátum: 2011-03-12 18:41:20
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-03-11 19:46:44
ennek örülök. egy olyan problémám van hgoy lisztérzékeny vagyok, de remélem lesz rá lehetőségem hogy ne haljak éhen smile . majd eszem sok gyümölcsöt. a konyhák mivel vannak felszerelve? még lesznek kérdéseim. éppen most jöttem rá hog ylejárt az útlevelem januárban smile
Szia Judit! a konyhákban van kávéfőző, tányér(mély lapos) evőeszköz, kisebb, nagyobb lábas, serpenyő, tálca, tésztaszűrő..meg most talán már micro is lesz..
Borbíró Éva Dátum: 2011-03-11 20:02:49
Juccancs írta ekkor: 2011-03-11 14:43:31
Köszi Niki! Most azon agyalok, hogy Politis vagy Athéne ill. június vagy szeptember? :) Talán a szeptember közepe lenne jobb nekünk, akkor még azért fürdőzésre alkalmas az idő és a tenger is, ugye? :)
Szia Juccancs! Mi voltunk már szeptemberben Sartin,és kifogtunk egy nagyon esős hetet,minden nap esett. Tavaly Marmarason júniusban voltunk és gyönyörű idő volt végig. A szeptembert nehéz kiszámítani,mert már megyünk az őszbe.Mi idén is júniusba megyünk, már nagyon várjuk. A Politisban leszünk ,tavaly is ott voltunk, nekünk nagyon tetszett. Ott áll meg a busz,ott van a gyülekező a fakultatívokra..gyönyörű a kilátás a tengerre,a kikötőre és Porto Carrasra.(3.emeletről) A szobák nagyon szépen fel vannak újítva. Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz szivesen válaszolok. Évi
Gajdán Judit Dátum: 2011-03-11 19:46:44
Farkas Nikolett írta ekkor: 2011-03-11 14:39:00
Vannak nagyon jó kis éttermek, például a "Marmarasi ízek"..ott van magyar étlap is, meg ott van a Port étterem is, ahol nagyon finom a gyros, és vannak klassz pizzázók is:) Szóval megoldható a dolog könnyen:) smile
ennek örülök. egy olyan problémám van hgoy lisztérzékeny vagyok, de remélem lesz rá lehetőségem hogy ne haljak éhen smile . majd eszem sok gyümölcsöt. a konyhák mivel vannak felszerelve? még lesznek kérdéseim. éppen most jöttem rá hog ylejárt az útlevelem januárban smile
Farkas Nikolett Dátum: 2011-03-11 18:30:14
Juccancs írta ekkor: 2011-03-11 14:43:31
Köszi Niki! Most azon agyalok, hogy Politis vagy Athéne ill. június vagy szeptember? :) Talán a szeptember közepe lenne jobb nekünk, akkor még azért fürdőzésre alkalmas az idő és a tenger is, ugye? :)
Mi mindig júliusban megyünk, akkor mindig jó az idő smile A szeptemberi idővel kapcsolatosan szerintem Kata tud majd valamit nyilatkozni smile A Politis gyönyörű smile
Juccancs Dátum: 2011-03-11 14:43:31
Farkas Nikolett írta ekkor: 2011-03-11 14:37:03
Igen, benne van smile smile