(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2011-02-20 21:11:22
Szia Niki! Hát akkor nemlehet rossz hely ha hatodjára mentek! Köszi szépen az élménybeszámolót!Igen,elégedett vagyok a hozzászólással! smile Ha ragozod még én azt is elolvasom szivesen! smile smile
Farkas Nikolett Dátum: 2011-02-20 20:36:51
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-02-19 20:08:27
Hát...nem is tudom..pl.valami élménybeszámoló! smile Dehát nemnagyon írogatnak itt az emberek. smile
Szia Roland! Mi már hatodik alkalommal megyünk vissza Marmarasra..remek hely, gyönyörű, hangulatos..pazar idegenvezetővel:) Az ott élő emberek igazi görögök és nagyon kedvesek:) Élményszámba megy a dimbes-dombos vidék is..kész fittnes edzés a falu..de megéri:) Jók a fakultatív programok is..főleg a görög est, az egész napos hajó és a Sithónia körút:) Tavaly életem legemlékezetesebb születésnapját tölthettem ott, egy fantasztikus görög est keretében...csak nekem szólt a zenekartól a Happy birthday..és még tortám is volt:) az árak elfogadhatóak, és tényleg szeretik a magyar vendégeket..mert csak mi vagyunk ott magyarok.. A tenger gyönyörű tiszta, és tényleg kék..nagyon kék:) Remélem elégedett vagy a hozzászólással..bár tudnám még ragozni oldalakon keresztül:)
Fajcsák Roland Dátum: 2011-02-19 20:08:27
Grand Kata írta ekkor: 2011-02-19 18:10:39
Milyen storyra lenél kíváncsi??? smile smile smile
Hát...nem is tudom..pl.valami élménybeszámoló! smile Dehát nemnagyon írogatnak itt az emberek. smile
Grand Kata Dátum: 2011-02-19 18:10:39
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-02-17 20:56:07
Köszi a jókivánságokat Kata! smile Valaki igazán írhatna valami infót,storyt vagy valamit marmarasról! smile
Milyen storyra lenél kíváncsi??? smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-02-19 18:09:49
zsófi73 írta ekkor: 2011-02-18 22:04:31
Szia Kata! Az idén nem megyünk Marmaras-ba, de 2 szegedi családot beszerveztem, és már ki is fizették az utat, júli. 19-től mennek a Mouses-be 1-1 hétre. Mi még nem döntöttünk hova megyünk, de Halkidikiben gondolkodunk. A tengerpartra néző balkonos kilátás elég durva kívánságnak tűnik, mert nem nagyon találunk ilyet, vagy ha van, nem a mi pénztárcánknak való. A legtöbb prospektusból "nem is olvasható" ki ez a jellemző, inkább csak a tengertől mért távolságból lehet következetni, hogy vajh' lehet-e majd gyönyörködni a görög naplemnetében, az erkélyen üldögélve, frappét szürcsölve ..... Álmodok ..... :))) Szép napokat ! Zsófi :)
Szia Zsófikám! Ha van valami elképzelésetek, akkor írd meg, hátha tudok tanácsot adni! Olyan kilátás mint nálunk az Athéne házból, hát... nagyon kevés helyen van. smile Álmodozni szabad, sőtt kell is! Nektek is szép napokat! Puszi Kata smile smile