(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

zsófi73 Dátum: 2011-02-18 22:04:31
Szia Kata! Az idén nem megyünk Marmaras-ba, de 2 szegedi családot beszerveztem, és már ki is fizették az utat, júli. 19-től mennek a Mouses-be 1-1 hétre. Mi még nem döntöttünk hova megyünk, de Halkidikiben gondolkodunk. A tengerpartra néző balkonos kilátás elég durva kívánságnak tűnik, mert nem nagyon találunk ilyet, vagy ha van, nem a mi pénztárcánknak való. A legtöbb prospektusból "nem is olvasható" ki ez a jellemző, inkább csak a tengertől mért távolságból lehet következetni, hogy vajh' lehet-e majd gyönyörködni a görög naplemnetében, az erkélyen üldögélve, frappét szürcsölve ..... Álmodok ..... :))) Szép napokat ! Zsófi :)
Fajcsák Roland Dátum: 2011-02-17 20:56:07
Köszi a jókivánságokat Kata! smile Valaki igazán írhatna valami infót,storyt vagy valamit marmarasról! smile
Grand Kata Dátum: 2011-02-14 21:14:20
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-02-14 20:40:30
Köszi.köszi a választ!Nagyon remélem hogy idén is hasonló jó idő lesz!
Kedves Roland! A Gyula fürgébb volt és ellátott minden jó tanáccsal, nekem annyi maradt, hogy üdvözöljelek vendégeim körében, és szólok az "égieknek", hogy jó időt hozzanak Nektek! smile smile Üdv.: és jó utat, bízom benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat! Kata
Grand Kata Dátum: 2011-02-14 21:09:18
Borbiró Gyula írta ekkor: 2011-02-14 19:18:13
Szia Kata! Neked is írunk már! Tavaly volt szerencsénk eltölteni Veled 1 hetet Marmarason és olyan jól éreztük magunkat ,hogy most 2 hétig fogunk boldogítani:-) Már nagyon várjuk hogy végre május 31 legyen! Vágjuk a centit:-) Puszi Neked! Gyula & Évi
Sziasztok Évi és Gyula! Örülök, hogy ismét vendégeim között üdvözölhetlek Titeket! Köszönöm azt is, hogy ilyen gyors választ adtál (megelőztél) Rolandnak. Igazán pontos infókat adtál. Mivel napi kapcsolatban vagyok a Marmaraszon élő barátaimmal, máig sem emelkedtek az árak. A zöldség gyümölcs olcsóbb, mint itthon és minőségileg sokkal finomabbak. Gyorsan elűzzük a telet és hip-hop már indulunk is a nyárba. Május 10-én fogadom az első "fecskéimet". smile smile Már alig várom, hogy indulhassak! smile smile Üdvözöllek és várlak szeretettel:Kata smile
Fajcsák Roland Dátum: 2011-02-14 20:40:30
Köszi.köszi a választ!Nagyon remélem hogy idén is hasonló jó idő lesz!