(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-01-31 10:13:18
írta ekkor: 2011-01-30 18:23:25
Én nem értem miért kérdezik meg olyan sokan, hogy kell-e útlevél. Értem,hogy van egy egyezmény, de a Macedónok miatt én aggódnék útlevél nélkül. Nagyon kekecek tudnak lenni és nem kockáztatnám a nyaralásomat miattuk. Én azt ajánlom mindenkinek, hogy ha már a nyaralásra rászánta a pénzt, azt a pár ezer forintot (a nyaraláshoz képest pár ezer) tudja már kifizetni.
Köszi Anita! Puszi Neked smile smile Kata
Grand Kata Dátum: 2011-01-31 10:12:37
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-01-27 21:11:47
Sziasztok,szia Kata! Annyit szeretnék csak kérdezni hogy az Athene apartman B1-es szobának a fürőszobája tényleg annyira kicsi mint híresztelik?!Jah,meg hogy útlevél kell-e vagy nem a busszal utazóknak? smile Előre is köszönöm a válaszokat
Kedves Roland! Az Athéne B/1-es szoba fürdőszobája valóban pici. WC, kézmosócsap, zuhany van benne csak pici alapterületen. Ezt a prosiban is jelzi az iroda. Nem tartózkodunk annyit a fürdőszobába szerintem, hogy ez oly nagy bajt okozna. Ha valaki spórolni akar, jól jön neki a kedvezmény és elviseli a pici fürdőt, aki többet szán rá a tengerre néző felárral többet fizet ugyanazon a szinten. Az útlevéllel kapcsolatban egyetértek Anita soraival, az elmúlt szezonban nem volt probléma, no de a kisördög nem alszik szokták mondani. Hivatalonas nem kell útlevél. Üdv.: Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-01-31 10:06:27
zsófi73 írta ekkor: 2011-01-27 19:08:45
Drága Kata! Nem tudom emlékszel-e még rám, 2009-ben, 2008-ban voltunk Marmaras-on (Alexandra aparm) többedmagunkkal is. Most ismét rákívántunk e helyre, de szomorúan tapasztaltam (vagy rosszul látok), hogy 4 személyre nincs tengerre néző aparman Marmaras-on. Atehne-be 3 szemlélyesek a szobák, a Politis szintén 3 fős, a Mouses Apartmanházban pedig a 4 ágyas stúdiók nem néznek a tengerre. Teljesen el vagyok keseredve. Nekünk annyira biztos pont ez a Marmaras, és persze Te is, hogy egyenlőre nem is gondolkodunk másban. üdvözlet és pusszantás: Zsófi :) Dani, Tami, Tibor
Szia Zsófikám! Persze, hogy emlékszem Rátok! Nagyon aranyos kis csapat voltatok. Ti voltatok többek között azok a Vendégek, akik azért jöttek Marmaraszba, hogy jól érezzétek magatokat! Az Alexandra ház második éve nincs meg, nem voltak hajlandók felújítani. Az Athéne apartmanban az 5 ágyas A/1-es két légteres, igaz nem tengerre néző, de gyönyörűen lehet látni még a "teknősbékát" is. A többi 4 ágyas valóban nem tengerrenéző. Én bízom benne, hogy találtok megfelelő szállást és örülnék, ha ismét vendégeim között üdvözölnélek Titeket! Addig is puszi Kata Ui.: Írd meg mire jutottatok! smile smile
zsófi73 Dátum: 2011-01-31 09:34:19
írta ekkor: 2011-01-30 18:23:25
Én nem értem miért kérdezik meg olyan sokan, hogy kell-e útlevél. Értem,hogy van egy egyezmény, de a Macedónok miatt én aggódnék útlevél nélkül. Nagyon kekecek tudnak lenni és nem kockáztatnám a nyaralásomat miattuk. Én azt ajánlom mindenkinek, hogy ha már a nyaralásra rászánta a pénzt, azt a pár ezer forintot (a nyaraláshoz képest pár ezer) tudja már kifizetni.
Egyetértek Anitával!
Dátum: 2011-01-30 18:23:25