(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2011-01-27 21:11:47
Sziasztok,szia Kata! Annyit szeretnék csak kérdezni hogy az Athene apartman B1-es szobának a fürőszobája tényleg annyira kicsi mint híresztelik?!Jah,meg hogy útlevél kell-e vagy nem a busszal utazóknak? smile Előre is köszönöm a válaszokat
zsófi73 Dátum: 2011-01-27 19:08:45
Drága Kata! Nem tudom emlékszel-e még rám, 2009-ben, 2008-ban voltunk Marmaras-on (Alexandra aparm) többedmagunkkal is. Most ismét rákívántunk e helyre, de szomorúan tapasztaltam (vagy rosszul látok), hogy 4 személyre nincs tengerre néző aparman Marmaras-on. Atehne-be 3 szemlélyesek a szobák, a Politis szintén 3 fős, a Mouses Apartmanházban pedig a 4 ágyas stúdiók nem néznek a tengerre. Teljesen el vagyok keseredve. Nekünk annyira biztos pont ez a Marmaras, és persze Te is, hogy egyenlőre nem is gondolkodunk másban. üdvözlet és pusszantás: Zsófi :) Dani, Tami, Tibor
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-01-25 20:33:16
Sziasztok!Az biztos,hogy az Athéne appartman felső emeleteiről gyönyörű a kilátás,és a nem messze lévő kis öbölben nagyon jókat fürödtünk.A szobák jók,és az esti forgatag lenyűgöző.A hetenként megrendezett piac nagy és változatos.2 éve voltunk két hetet kocsival és nagyon jól éreztük magunkat,egy kis baki volt ami elhaníagolható,hogy nem tudtunk aludni indulásunk előtti napon mert mi9ndig bucsúztató est van magánszervezésben. De talán az a baj hogy részt kelett volna vennünk rajta és jól éreztük volna magunkat még az utolsó estén is.Május kicsit rizikós de van amikor az Égiek segítenek ahogy Kata mondja.Ő is segítőkész és bármiben segít.
Grand Kata Dátum: 2011-01-21 12:10:39
Farkas Zsolt írta ekkor: 2011-01-20 22:41:18
Sziasztok!!! :) Segítséget kérnék. Robogó bérlésre van lehetőség Marmarason is???? Milyen áron??? Több lehetőség is van esetleg???Köszönöm a választ,válaszokat előre is. :)
Szia Zsolt. Marmarasz a félsziget legnagyobb települése. Minden van amire szükségünk lehet! Az idei árakat nem tudom, de ha jól emlékszem 12-15€ volt. Üdv.: Kata
Farkas Zsolt Dátum: 2011-01-20 22:41:18
Sziasztok!!! :) Segítséget kérnék. Robogó bérlésre van lehetőség Marmarason is???? Milyen áron??? Több lehetőség is van esetleg???Köszönöm a választ,válaszokat előre is. :)