(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóbel Nikoletta Dátum: 2010-10-06 10:14:40
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem....nem tudom, hogy ki tud segíteni. Milyen időt igérnek jövő hétre Neos Marmaras környékére? Nézelődtem a neten, de elég elkeserítőnek tűnik... smile Bízom benne, hogy nincs igazuk... smile Milyen a víz? Lehet még fürdeni? Köszi a választ! Niki
Vigh Zsolt Dátum: 2010-09-30 12:59:23
Tóbel Nikoletta írta ekkor: 2010-09-30 08:44:51
Kedves Kata! Korábban küldtetek levelet, hogy már nem szükséges útlevél az utazáshoz. Milyen tapasztalataitok vannak evvel kapcsolatban? Csak azért kérdezem, mert sajnos a párom nem tud jönni (okt.12-től megyünk) és csak most az utolsó pillanatban kezdtük el intézni a testvéremnek az útlevelét....háát nem biztos, hogy az indulásig elkészül... smile Köszi a válaszod! Niki
Az én véleményem szerint sem kell útlevél, mivel 2008-ban kötött szerződést Magyarország és Macedónia ez ügyben. De az útlevél egy hét alatt kész. Tegnap előtt jöttem haza Marmarasról és éppen megkérdezhettem volna a macedón rendőrt a határon, hogy kell-e útlevél vagy elég a szig, de inkább a zöld kártyával genyózott, hogy nincs. Végül is elengedett, igaz 100 Eurót akart kérni. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha a macedón rendőr nem enged be szig.-al hiába hivatkozol akárkire és akármire. Mehetsz Bulgárián keresztül, ő köteles beengedni mert az EU tagja. Egyébként zöld kártya sem kellene. Jó utatl
Darin-Séllei Lívia Dátum: 2010-09-30 12:39:22
Tóbel Nikoletta írta ekkor: 2010-09-30 08:44:51
Kedves Kata! Korábban küldtetek levelet, hogy már nem szükséges útlevél az utazáshoz. Milyen tapasztalataitok vannak evvel kapcsolatban? Csak azért kérdezem, mert sajnos a párom nem tud jönni (okt.12-től megyünk) és csak most az utolsó pillanatban kezdtük el intézni a testvéremnek az útlevelét....háát nem biztos, hogy az indulásig elkészül... smile Köszi a válaszod! Niki
kedves Nikoletta! Ugyan nem nekem szól a kérdés, de megszeretném nyugtatni, miszerint: Az új típusú, azaz kártyás személyigazolvánnyal minden további nélkül lehet utazni! Ha tehát a személyi érvényes nyugodtan utazhat mindenki! Üdvözlettel: DSLívia a Grand Tours-tól
Tóbel Nikoletta Dátum: 2010-09-30 08:44:51
Vigh Zsolt Dátum: 2010-09-29 22:16:36
Tegnap értünk haza Marmarasról. Minden nagyon jó volt, gyönyörű a kilátás a legfelső szintről. Szívesen maradtunk volna még egy hetet, de majd jövőre. Egyetlen hiba csúszott a számításba, a C5 apartman hűtőjében maradt a kedvenc mafrodafnink, mazsolaborunk. Aki megtalálta: egészségére, azaz jamas:-)