(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Nikolett Dátum: 2010-09-29 14:21:27
Grand Kata írta ekkor: 2010-09-26 20:31:50
Drága Nikikém! Ne gondold, hogy nem kísérem figyelemmel a főrumot! smile smile Csak egy kis szünetet tartottam.Puszi Kata smile smile smile
Tudom én... smile
V.Andi Dátum: 2010-09-27 19:39:51
Kedves Kata! Mi tavaly októberben jártunk Nálad Marmarason a párommal és nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén is megyünk, sőt még egy pár kollégát és ismerőseiket is sikerült beszervezni, így összesen 7-en megyünk október 5-én. Sajnálattal láttam, hogy most nem te leszel, de gondolom, aki helyetted van, ő is ugyanolyan kedves és segítőkész lesz, mint te!:) Az időjárást a neten nézegetve, nagy csalódásunkra csak max. 22 C fok körüli hőmérsékletet ír, ezekre mennyire lehet szerinted adni??? Tavaly 29-31 C fok volt végig, ha emlékszel még, utolsó nap volt csak vihar, de akkor már lassan indultunk is haza... Kívánok Neked minden jót és mielőbbi jobbulást! Mi nagyon sok szeretettel gondolunk Rád és hiszem, hogy még fogunk találkozni!:) Bizti, így nem ugruk be Neked az arcunk, kár, hogy ide a profilhoz nem lehet képet feltölteni.:( Üdvözlettel: Andi és Zoli, Gyuláról
Labonczné Boruzs Mária Dátum: 2010-09-27 16:21:52
Sire Kero írta ekkor: 2010-09-26 09:52:56
Üdv. Mi augusztusban voltunk Marmarason és az Athene 1/B1 ” szobát ” kaptuk. Hát az első meglepetés akkor ért amikor megláttam a fürdőszobának nevezett lukat. Az utazási irodában azt mondták,hogy kicsi a fürdőszoba de a kicsi és a semmi között pont egy kicsi a különbség! Én nem tudtam használni /193 cm.-100kg vagyok / ezért grand katával megegyeztünk,hogy, kifizetem a különbözetet és inkább átmegyünk egy másik szobába. Ha érdekel le fényképeztem tudok róla képeket küldeni. Szerintem ez a szoba úgy egészében is nagyon kicsi ezért pénzt kérni…………. A WiFi szolgáltatás nem működött / mikor mi ott voltunk már egy hete nem ment állítólag / Kocsival parkolni az apartman környékén nem nagyon lehet mivel nincs hely. Ha van egy üres véletlenül az meg valami helyi lakos ősi parkoló területe és nem lehet elfoglalni. A helyi lakosok mentalitását jellemzi,hogy a szennyvizet a teraszról öntik ki az utcára azt hittem a guta meg üt amikor láttam,hogy a kocsim mellett pár centivel ér le a szennyvíz. Egy szintén az Atheneben házaspár kocsiját hátulról megnyomta valaki és lazán ott is hagyta. Ez a laza Görög mentalitás. Ezer éve a turizmusból élnek de arra nem hajlandók,hogy a szennyvízhálózatukat megcsinálják a papírt nem lehet a WC-be dobni mert eldugul. A faluról szerintem sok mindent nem lehet mondani. Van egy fő utca félesége ahol az éttermek és az üzletek vannak de ennyi. Magyarul sehol sem beszélnek egy helyen van Magyar nyelvű étlap. A piac kb. annyi mintha itthon kimennék a Kinai piacra. Fakultatív programkén elmentünk a Meteórák-hoz ami megérte az egész napos utazást. Szépség hibája a dolognak,hogy össze csaptak bennünket egy szlovák csapattal és egész úton a tóth hablatyot kellett hallgatni. Akkor zajongtak a leg hangosabban amikor a mi idegen vezetőnk beszélt nehogy valamit hallani lehessen belőle + a felvett videón is az ő szövegüket lehet hallani. Nekem az egész nem jött be / most voltunk első alkalommal Görögországban / de ez csak az Én SZUBJEKTÍV véleményem!!
Szia Sire Kero!Sajnos én nem értek veled egyet.Az egyik legszebb hely Görögországba Neos Marmaras.Mi már 3-szor voltunk és biztos,hogy még megyünk sőt a születendő gyermekünket is biztos ide visszük elsőnek.Minden hol így van az országba,hogy az utcán folyik a mosóvíz.A wc papírt meg,hogy nem lehet bedobni szerintem 1 hétig ki lehet bírni,le kell vinni a szemetet sűrűbben nincs messze a kuka.A szállás meg én is voltam már a "kicsi" fürdőszobás szobában ketten voltunk meg tudtuk oldani a zuhanyzást,pedig 2 lány piperköceb még is sikerült.Lehet hogy nem nagy város,de nagyokat lehet sétálni és gyönyörű és csendes.Jó nem vagyunk egyformák,de szerintem több az olyan ember aki biztos többször volt már ott és még megy is,mint akinek nem tetszik.Marcsi
Grand Kata Dátum: 2010-09-26 20:31:50
Farkas Nikolett írta ekkor: 2010-09-26 09:34:07
Drága Kata! Nagyon furcsa a fórum Nélküled gyógyulj meg mielőbb, és irány vissza Marmaras smile
Drága Nikikém! Ne gondold, hogy nem kísérem figyelemmel a főrumot! smile smile Csak egy kis szünetet tartottam.Puszi Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-09-26 20:29:13
Horváth Edit írta ekkor: 2010-09-22 21:33:08
Nagyon irigylem akik most mennek Neosra. Nagyon szép hely igazi görög falu. Mi nyáron voltunk, és az Athene C szintjén gyönyörű volt a kilátás. az apartman valóban tiszta, és tökéletesen megfelelt.Csodálatos 2 hetet töltöttünk ott.Lehet nyáron újra visszamegyünk. Kata remélem már jól van, jobbulást neki. azért kíváncsi lennék ilyenkor milyen a hangulata.
Szia Editke! Köszönöm, jól vagyok, túl vagyok a műtéten, még egy kis utókezelés, és készülök a következő szezonra. Nagyon hiányzik Marmarasz, a vendégek és a munkám is. Így aztán a hangulatom is úgymond őszies..... smile smile Jövőre találkozunk! Üdv.:Kata