(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-07-31 14:04:02
Brandtné Kis Gyöngyi írta ekkor: 2015-07-25 14:05:10
Kedves Kata! Mi az augusztus 31-én induló csoporttal megyünk Marmarasra a Mouses-ba. Alig várjuk!! Ráadásul a nászútunk lesz :) Olyan kérdéseink lennének, mint pl.: 1. A fakultatív programok mely napokon vannak? Mert kettőre biztosan el szeretnénk menni, de jó lenne, ha nem egymás utáni napokon lenne... Az egyik az Athos hajós kirándulás, a másik pedig a Sithónia-túra. Meg lehet, hogy benevezünk a kisvonatozásra az Óvárosba, de ez még nem tuti. 2. Van e lehetőség Marmaroson robogó vagy autó esetleg bicikli bérlésre? A robogóhoz elég a B kategóriás jogsi? Milyen áraik és feltételek vannak? 3. Tudom, hogy sokszor szóbakerült ez már, de most akkor elég a személyi igazolvány az utazáshoz vagy hosszabbítsunk útlevelet?? Nagyon köszönjük a válaszaid! Ui: Ha van a facebookon vagy valahol Marmaras oldal, ahol képek, infók, helyek, tapasztalatok stb található, a linkjét szívesen venném és addig böngészném, mert eddig én élő oldalt nem nagyon találtam. í(mint pl. a FB Parga oldal) Kösziii :) Gy&G
Kedves Gyöngyi! Augusztus végéig változnak a bérleti árak, és a fak. programok napjai sem mindig ugyanazok! Fix napos az Athos, Görög est, pénteken a hajókirándulás vasárnap... a többi napokat mindig akkor döntjük el, amikor kiderül milyen igénye van a Vendégnek. Érkezésetek napján tartok egy tájékoztatót ahol részletesen megbeszélünk majd mindent! Jó készülődést! Üdv.: Kata smile smile smile
Kiss Dátum: 2015-07-30 21:20:06
Sziasztok! Arról tudna nekem valaki valami körülbelülit mondani, hogy kb. mennyi idő az út? Hány órára szokott megérkezni a busz. Köszönöm szépen!
V Róbert Dátum: 2015-07-30 12:04:46
Szia Kata! Egyvalamit még szeretnék kérdezni ,hogy vasaló van az apartmanban? Válaszod előre is köszönöm már csak 3 nap és indulunk...:)
Brandtné Kis Gyöngyi Dátum: 2015-07-25 14:05:10
Kedves Kata! Mi az augusztus 31-én induló csoporttal megyünk Marmarasra a Mouses-ba. Alig várjuk!! Ráadásul a nászútunk lesz :) Olyan kérdéseink lennének, mint pl.: 1. A fakultatív programok mely napokon vannak? Mert kettőre biztosan el szeretnénk menni, de jó lenne, ha nem egymás utáni napokon lenne... Az egyik az Athos hajós kirándulás, a másik pedig a Sithónia-túra. Meg lehet, hogy benevezünk a kisvonatozásra az Óvárosba, de ez még nem tuti. 2. Van e lehetőség Marmaroson robogó vagy autó esetleg bicikli bérlésre? A robogóhoz elég a B kategóriás jogsi? Milyen áraik és feltételek vannak? 3. Tudom, hogy sokszor szóbakerült ez már, de most akkor elég a személyi igazolvány az utazáshoz vagy hosszabbítsunk útlevelet?? Nagyon köszönjük a válaszaid! Ui: Ha van a facebookon vagy valahol Marmaras oldal, ahol képek, infók, helyek, tapasztalatok stb található, a linkjét szívesen venném és addig böngészném, mert eddig én élő oldalt nem nagyon találtam. í(mint pl. a FB Parga oldal) Kösziii :) Gy&G
Petkes Melinda Dátum: 2015-07-24 22:46:58
Grand Kata írta ekkor: 2015-03-11 21:07:27
Kedves Melinda! A technika ördöge az oka, amiért sehogy sem tudom elküldeni - már próbálta.... A Marmaras csoportban a facebookon megtalálod. Remélem Te szerencsésebb leszel és le tudod szedni. Sajnálom, hogy ilyen ügyetlen vagyok! A munkahelyi telefonomon van rajta a film, amit majd májusban tudok beüzemelni. Bocsi! Üdv.: Kata smile
Kedves Kata! Köszönöm a válaszod, bocsánat, hogy csak most jelzek vissza erre. Kérdezni szeretném, hogy esetleg megvannak a tavaly Neos Marmarason a hajókiránduláson készült videóid? A fb-on nem találtam a Marmaras csoportban. Ha esetleg van kicsi időd, ránéznél ott vagy a telefonodban? Mammutmail.hu fájlküldő rendszerben átküldhető a videó a [email protected] címre. Szerintem nagy volt a mérete, azért nem lehetett elküldeni. Nagy öröm lenne számomra. :) Legyen további kellemes és derűs a nyarad! :) Üdvözlettel: Melinda