Kedves Kata!
Mi az augusztus 31-én induló csoporttal megyünk Marmarasra a Mouses-ba. Alig várjuk!! Ráadásul a nászútunk lesz :) Olyan kérdéseink lennének, mint pl.:
1. A fakultatív programok mely napokon vannak? Mert kettőre biztosan el szeretnénk menni, de jó lenne, ha nem egymás utáni napokon lenne... Az egyik az Athos hajós kirándulás, a másik pedig a Sithónia-túra. Meg lehet, hogy benevezünk a kisvonatozásra az Óvárosba, de ez még nem tuti.
2. Van e lehetőség Marmaroson robogó vagy autó esetleg bicikli bérlésre? A robogóhoz elég a B kategóriás jogsi? Milyen áraik és feltételek vannak?
3. Tudom, hogy sokszor szóbakerült ez már, de most akkor elég a személyi igazolvány az utazáshoz vagy hosszabbítsunk útlevelet??
Nagyon köszönjük a válaszaid!
Ui: Ha van a facebookon vagy valahol Marmaras oldal, ahol képek, infók, helyek, tapasztalatok stb található, a linkjét szívesen venném és addig böngészném, mert eddig én élő oldalt nem nagyon találtam. í(mint pl. a FB Parga oldal) Kösziii :)
Gy&G
Kedves Gyöngyi! Augusztus végéig változnak a bérleti árak, és a fak. programok napjai sem mindig ugyanazok! Fix napos az Athos, Görög est, pénteken a hajókirándulás vasárnap... a többi napokat mindig akkor döntjük el, amikor kiderül milyen igénye van a Vendégnek. Érkezésetek napján tartok egy tájékoztatót ahol részletesen megbeszélünk majd mindent! Jó készülődést! Üdv.: Kata