(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-07-20 18:04:10
Szabó Józsefné írta ekkor: 2015-07-19 09:31:52
Kedves Gergely! Olvastam, hogy épp most érkezett az Athéna apartmanból. Kérdésem lenne az udvari főzés lehetősége felöl, esetleg valamilyen képet tudna-e küldeni. Sajnos udvari képet sehol nem találtam. Előre is köszönettel. Szabóné Ági
Kedves Ági! Remélem az előbbiekben megnyugtató választ adta, de ebben a nagy melegben napközben sütni főzni elég nehézkes. Bár képet nem tudok mutatni, de egy elég nagy méretű szabad-tűzhelyről van szó 2-3 család is tud egyszerre húst sütni. Bográcsból is 2 méret van egy kisebb és egy nagyobb. Bizom benne, hogy megfelelő lesz smile Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2015-07-20 18:01:23
Guti Gergely írta ekkor: 2015-07-18 15:34:08
Sziasztok! Július 07-14-ig voltunk az ATHÉNÉ C4-ben és nagyon meglepődtünk, hogy így ócsárolják. A szállásról: gyönyörű kilátás, muszáj ott reggelizni és vacsorázni a kilátás miatt az erkélyen:) Az ingyen klíma nagyon jól jött, mivel baromi meleg van, dután 2-4 fele légkondi nélkül én nem bírtam volna ki. A franciaágy tényleg nem volt túl nagy, de én több mint 190 cm magas vagyok, és nem panaszkodtam egyáltalán. Amúgy, ha valaki nem egész nap az apartmanban punnyad, úgy elfárad, hogy akár a földön is el tudna aludni. A hűtő teljesen jól működött, semmi nem romlott meg, a fagyasztó az otthonihoz képest kicsit lassabban fagyasztott,de a jégakku így is megfagyott. A fürdőszoba kilincse bár tényleg lötyögött, az idegenvezető a 2. napon küldött embert, és megcsináltatta a wc ülőkével együtt. Így azt tudom mondani, hogy abszolút semmi bajom nem volt a szállással:) Nem értem pont ezért, hogy miért szidják a C4-et. Én szerettem ott lenni. Aki meg ennyire ki van éleződve mindenre, az menjen dupla ennyiért hotelbe. A város amúgy nagyon szép, főleg a belváros, sok éjfélig nyitva lévő bolttal, gyrosossal és fagyissal. Az athénéhez nagyon közel van két part is, egy homokos és egy köves, szerintem mindkettő jó. A kövesen vigyázni kell. sok a tengerisün a szikláknál, én bele is léptem egybe, de ez abszolút az én hülyeségem miatt volt. Az idegenvezető, Kata nagyon készséges, és mindenben segített és intézkedett, ha kellett. Az utazás: korrekt sofőrök voltak, megálltak 3 óránként, ha tudtak igényes wcknél, de mivel sok busz állt meg egyszerre, volt amikor kevés volt az idő. De legalább időben odaértünk:) Összességében nagyon jó volt, nagyon szép élmény, nagyon élveztük és teljesen megérte! Köszönjük Grand Tours és köszi Kata!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Szeretettel visszavárlak Titeket! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2015-07-20 17:58:35
Szabó Józsefné írta ekkor: 2015-07-17 16:19:33
Kedves Kata! Még egy kérdésem lenne, van- e lehetőség az Athéne apartmanban az udvari bográcsozásra? Tüzelő fa van-e biztositva?
Kedves Ági! Az Athene ház udvarán, igen van hússütési lehetőség és bogrács is a Vendégek rendelkezésére áll. Görögorszában szigorúan tilos fával tüzet rakni, a rengeteg tűzeset miatt. Csak faszenet szabad használni, amit a kedves Vendég magánbak vásárol meg, ha szeretné igénybe venni az udvaron lévő dolgokat. A faszénről irodánk nem gondoskodik smile smile smile Bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz és örömteli napokat töltötök majd itt Marmaraszon! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2015-07-20 17:54:55
Szabó Józsefné írta ekkor: 2015-07-17 15:39:12
Kedves Mindenki, de főleg Kata Idegenvezető! Mi kedden érkezünk az Athéne Apartmanba. Az előző hozzászólásokat olvasva érdeklődnék, hogy a C4 apartman hogyan lehet 3x3 m-es hiszen 3 férőhelyes? Mire számitsunk? 3 felnőtt szeretné ezt a szobát használni, valamint mi a helyzet a hütővel, azóta hogy elromlott megjavitották-e? Várom mielőbbi válaszát: köszönettel Szabóné Ág
Kedves Ághi! Úgy látom elindult egy lavina, ami megkeseríti az életem :) A C4-es apartmanban nem volt rossz a hűtő, és ha bármelyik szobában elromolna, van 2 db tartalékunk! A hogy a Grand Tours honlapján és a 360 fokos fényképeken is látszik, minden szobában - a mi 3 ágyas - egy francia, és egy szóló ágy van. Szeretettel várlak és ne izgulj, mert nem volt olyan probléma ami nem nyert volna megoldást! Üdv.: Kata smile smile smile
Pap Nóra Dátum: 2015-07-20 15:19:38
Kedves Kata! Mi már nagyon várjuk az utazást, és a szoba mérete sem tarthat vissza attól, hogy feladjuk álmainkat :) fő a pozitív hozzáállás! Már alig várom, hogy megismerjelek! Üdv. Nóri