Kedves Kata!
Köszönöm a megnyugtató választ, már csak a kérdésem másik részére szeretnék választ kapni, mivel párom kissé ideges a busz pihenőivel kapcsolatban, hogy lesz e lehetőség a kb. 3 óránkénti pihenőre ahol WC elintézhető a benzinkutaknál.
Ezért érdeklődök azoktól az utasoktól akik kimentek illetve már visszajöttek, hogy mennyire zavaróak a menekültek a busz útvonalán ahol a pihenők is vannak. Nem szeretnénk úgy járni, hogy a busz "szinte" egyáltalán nem áll meg, és mivel nincs WC a buszon ez kissé kellemetlen. Valamint igaz-e a hír miszerint minden határátlépésnél több órás várakozásra kell számítani oda és visszafelé is?
Kedves László! Igaz nem nézem a magyar TV adását, hanem az ide érkező, és haza utazó vendégektől kapom az információkat, miszerint nem találkoztak semmiféle menekültekkel sem az ide, sem a hazavezető úton. A buszok menetrend szerint állnak meg 3 óránként a már megszokott kulturált mosdóknál. Biztos vagyok benne, hogy zavartalan utazásban lesz része minden kedve Vendégünknek. Az imént találkoztam és beszéltem a jelenleg itt tartózkodó személyautós Utasommal, akik elmondták, hogy zavartalan és a már megszokott úton jutottak el ide Neos Marmarasba. ( Évek óta visszajáró Vendégekről van szó.) Kedden fognak hazamenni és ígéretet tettek arra vonatkozóan, hogy itt a fórumon ők is tájékoztatni fogják az érdeklődőket, a hazaútjukról! Remélem kielégítő választ adtam, de nagyon szívesen válaszolok az esetlegesen felmerülő egyéb kérdésekre is! Üdvözlettel Kata