(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-06-20 17:29:40
Magyariné Károlyi Andrea írta ekkor: 2015-06-20 09:20:33
Én is erről érdeklődnék, mint amit László kérdezett, mi 29-én indulnánk ki, és most egy kicsit beparáztam. Mi két kisgyerekkel megyünk. Tegnap este már azt mondták a tv-ben, hogy lehet, hogy hétfőtől már a bankok sem nyitnak ki. Várom a gyors válaszodat! Üdv: Kata
Kedves Andrea és minden fórumozó Vendégünk! Itt Marmaraszon jelenleg is majdnem telt házzal üzemelünk, kirándulunk, körbejártuk ma is a Sithonia félszigetet. A görögök dolgoznak és a maguk megszokott nyugodt tempójukban élik az életüket. A Vendégeink jól érzik magukat, semmi eltérő esemény nem történt csak ami mindig is természetes. A bankból kártyáról ma is vettünk le pénzt, és annak rendje módja szerint sikeresen. Mivel ez egy kis település, amúgy is készpénzzel tudunk fizetni az üzletekben és ide a vendégek is U-val a pénztárcában jönnek nyaralni. Sem menekülő áradatról sem semmilyen rendbontásról nem tudok beszámolni. Nyugodtan keljen útra minden kedves leendő nyaralni vágyó Vendégünk! Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2015-06-20 17:23:16
Máté Dóra írta ekkor: 2015-06-18 11:04:16
Kedves Kata! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a mai nap folyamán lefoglaltam 2 utat is nálatok (előfoglalás). Az egyik az Paralia, Ino Apartman a másik pedig Neos Marmaras Athéné Apartman. Az utóbbi mellett döntöttünk, mert tavaly Paralián voltunk, idén szeretnénk mást is megnézni Görögországban. :) Ha jól tudom 48 óráig tartható fenn az előfoglalás és én szombaton utalnám az utazásunk teljes összegét nektek. Az már késő lenne? És ilyenkor a Paráliai előfoglalásom törlődni fog automatikusan? Vagy esetleg érdeklődjek még telefonon? Előre is köszi a segitséget! Üdv!
Kedves Dóra! Ebben az ügyben az irodánkkal légy szíves felvenni a kapcsolatot. Ott foglalkoznak a befizetéssel és a foglalásokkal. Üdvözlettel Kata :)
Magyariné Károlyi Andrea Dátum: 2015-06-20 09:20:33
Én is erről érdeklődnék, mint amit László kérdezett, mi 29-én indulnánk ki, és most egy kicsit beparáztam. Mi két kisgyerekkel megyünk. Tegnap este már azt mondták a tv-ben, hogy lehet, hogy hétfőtől már a bankok sem nyitnak ki. Várom a gyors válaszodat! Üdv: Kata
Rubi László Dátum: 2015-06-19 18:38:06
Érdeklődnék a most ott lévő vagy éppen hazatért nyaralóktól, hogy mi a tapasztalat az utazással oda és vissza, főleg a menekültekre és a határátlépésekre gondolok. Vannak e nagy számban menekültek a busz útvonalán, a benzinkutaknál, pihenőknél? Valamint akik kint vannak mit tapasztalnak Marmaroson? Sok- kevés a menekült, várható e az üzletek ellátottságában hiány, milyen a légkör kint.
Máté Dóra Dátum: 2015-06-18 11:04:16
Kedves Kata! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a mai nap folyamán lefoglaltam 2 utat is nálatok (előfoglalás). Az egyik az Paralia, Ino Apartman a másik pedig Neos Marmaras Athéné Apartman. Az utóbbi mellett döntöttünk, mert tavaly Paralián voltunk, idén szeretnénk mást is megnézni Görögországban. :) Ha jól tudom 48 óráig tartható fenn az előfoglalás és én szombaton utalnám az utazásunk teljes összegét nektek. Az már késő lenne? És ilyenkor a Paráliai előfoglalásom törlődni fog automatikusan? Vagy esetleg érdeklődjek még telefonon? Előre is köszi a segitséget! Üdv!