(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-05-07 07:37:24
Francziszti László írta ekkor: 2015-05-06 08:09:06
Kedves Kata! Nagyon sokat gondolunk a Neos Marmarason töltött szép időkre és természetesen Rád! Láttuk, hogy hamarosan indul a szezon. Vendégekben gazdag, gyönyörű nyarat kívánunk Neked! Reméljük, hogy Te leszel majd az idegenvezetője Dóri kislányunknak is, amikor majd először utazunk erre a csodálatos helyre! Erre még azért egy picit várni kell, de már tervezzük és sokat mesélünk az itt töltött időkről. Nagyon tetszik neki! smile (Még csak két hónapos.) Üdvözlettel: Francziszti család Orosházáról
Kedves Laci! Figyelemmel kísérem a pici növekedését,-gyönyörű baba- hiszen már járt itt nálunk, csak akkor még az Anya pocakjában. Köszönöm a jókívánságaitokat! Én is minden szépet, jót, egészséget, boldogságot kívánok NEKTEK! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2015-05-07 07:34:54
Magyariné Károlyi Andrea írta ekkor: 2015-05-04 20:28:35
Kedves Kata! Mi június 29-én megyünk 4-en a gyerekekkel Neos Marmarosra. Ami érdekelne, hogy tudunk-e egy kicsit természetet járni itt, egy kis kilátó vagy zöld övezet van-e a környéken? Érdekelnének továbbá az élelmiszerárak? Mi a Mousses apartmanban leszünk, azt olvastam, hogy nem messze tőle van egy bolt, ahol minden kapható? Vacsorázni milyen árban lehet? Köszönöm: Andi
Kedves Andrea! Gyönyörű helyre fogtok érkezni, egyvölgyes, virágos, és zöld övezettel körülvett kisváros Marmaras. Az élelmiszer árakat ma gyűjtöm össze, rövidesen itt olvashatod! A Mouses ház mellet van valóban egy kisbolt, ahol minden kapható, a pékárutól a hentesáruig, tejtermékekig. A csütörtöki piacon pedig zöldség, gyümölcs és minden egyéb más megtalálható! Sok szeretettel várlak. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Francziszti László Dátum: 2015-05-06 08:09:06
Kedves Kata! Nagyon sokat gondolunk a Neos Marmarason töltött szép időkre és természetesen Rád! Láttuk, hogy hamarosan indul a szezon. Vendégekben gazdag, gyönyörű nyarat kívánunk Neked! Reméljük, hogy Te leszel majd az idegenvezetője Dóri kislányunknak is, amikor majd először utazunk erre a csodálatos helyre! Erre még azért egy picit várni kell, de már tervezzük és sokat mesélünk az itt töltött időkről. Nagyon tetszik neki! smile (Még csak két hónapos.) Üdvözlettel: Francziszti család Orosházáról
Magyariné Károlyi Andrea Dátum: 2015-05-04 20:28:35
Kedves Kata! Mi június 29-én megyünk 4-en a gyerekekkel Neos Marmarosra. Ami érdekelne, hogy tudunk-e egy kicsit természetet járni itt, egy kis kilátó vagy zöld övezet van-e a környéken? Érdekelnének továbbá az élelmiszerárak? Mi a Mousses apartmanban leszünk, azt olvastam, hogy nem messze tőle van egy bolt, ahol minden kapható? Vacsorázni milyen árban lehet? Köszönöm: Andi
Grand Kata Dátum: 2015-05-02 15:32:47
Papp Szilvia írta ekkor: 2015-04-30 15:54:37
Kedves Kata! Köszönöm szépen a választ. smile smile Üdvözlette: Szilvi
Nagyon szívesen kedves Szilvi! smile smile smile Üdvözlettel Kata