Sziasztok! Mi először utaznánk
Mouses Apartman - Neos Marmaras.ba kinek milyen tapasztalata van? gyerekeknek jó lesz? értem ezalatt a partot az esti sétákat 10 és 13 évesek, minden infót szívesen veszek :-) a konyha illetve a szobák felszereltsége milyen ?
Köszi Noémi
Szia Noémi! Mi is a Mouses házban szoktunk megszállni. A központban van a kikötőnél. Ahogy a házból kilépsz, 10 méterre van a bolt bejárata, mi általában onnan vásároltunk. Ott minden van, élelmiszer, vegyiáru, zöldségek, pékáru, apró sütik. Nekünk megfelelt. Az én gyermekem 3 évesen és 4 évesen is volt ott, a negyedik emeleten. Nagyon szerette. Az apartman felszereltsége megfelelő. Szekrény, pipere asztal, tükör, a teraszon asztal székekkel, ruhaszárító (csipesz jól jöhet). Ahány személyes annyi evőszköz, tányér, pohár, pár főző edény. Én mindig szoktam magammal vinni dugóhúzót, fakanalat, egy kisebb teflonos serpenyőt (ott nincs), éles kést, konzervnyitót. A Mouseshez a Porto Carrasi part van közelebb. Pár étterem kihelyezett napágyakkal, amit fogyasztás ellenében (akár egy 3 EU-s frappé) egész nap használhatsz. De nem illik ott a saját szendvicsedet és egyebeket enni, elvárják, hogy tőlük rendelj. Mi nem jártunk fel ebédelni, ott étkeztünk. A partja nagyszemű homokos, a víz kristálytiszta. A parton végig tuja szerű, gyönyörű, árnyékot adó csipkés bokrok. A partól kb. 6 méterig tudott a 4 éves gyermekem eltávolodni, úgy, hogy még nem lepte el a víz. A háztól a parton végig sétálva is el tudtok oda jutni, de a városon keresztül is. Rengeteg az étterem, pizzázó, gyrosos és a vásárlási lehetőség, ruha, ékszer, ajándéktárgyak. Csütörtökönként piac! Ki ne hagyjátok! A parti sétányon van, de majd az idegenvezető tájékoztat benneteket. A nézelődéssel és a sétával nem lesz gond, millió a látnivaló. Zegzugos, szűk utcácskák. Olyan lejtők, hogy azt hittem nem tudok felmenni rajta

. Ha lesz kedvetek sétáljatok el a parti sétányon az Athene ház irányába, az egy teljesen más, gyönyörű arca Marmarasnak. Rengeteget fogtok fényképezni. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni és vissza is fogtok menni. Eddig még mindenki ezt tette. Én már ötször voltam

.