(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-04-08 11:08:30
tóth zoltán írta ekkor: 2015-04-04 22:59:19
Kedves Kata,és Böbe! Köszönet,megtaláltam!még van mit gyakorolnom rosszul írtam be azért nem találtam..Összeengedem Neos Marmaras fotóit Kefalóniával és Párgával.. És ha állja a versenyt,idén arra felé csavargok..Megmondom őszintén vonz a három félsziget,vonz Thassos,Skopelos,és Skiathos közelsége.. Nem tudom szervezetten el lehet-e jutni ezekre a szigetekre,de ha nem,megoldom maszekban is csak autót lehessen bérelni.. Valaki mintha azt mondta volna sok a medúza.Igaz az info? köszönettel,Zoli smile
Kedves Zoltán! Észak Görögországból nagyon messze vannak ezek a szigetek. A térképen nagyon jól érzékelhető. Az autóbérléssel kapcsolatban csak a félszigetre érvényes a biztosítása, így messzire elmenni vele nem lehet, de egy hét nyaralásba nem is fér bele ennyi minden. Marmaraszon nincsenek csípős medúzák, a kristálytiszta vizet elkerülik :) Ha lenne még kérdésed, szívesen válaszolok rá. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Szathmári Katalin Dátum: 2015-04-06 22:54:06
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy az Athene D6-ból látszik-e véletlenül a tenger. Ugye ez a legutolsó apartman bal oldalról a földszinten, ha a parkoló/utca felől nézem az épületet? Köszönöm előre is a válaszod. Üdv. Kati
tóth zoltán Dátum: 2015-04-04 22:59:19
Kedves Kata,és Böbe! Köszönet,megtaláltam!még van mit gyakorolnom rosszul írtam be azért nem találtam..Összeengedem Neos Marmaras fotóit Kefalóniával és Párgával.. És ha állja a versenyt,idén arra felé csavargok..Megmondom őszintén vonz a három félsziget,vonz Thassos,Skopelos,és Skiathos közelsége.. Nem tudom szervezetten el lehet-e jutni ezekre a szigetekre,de ha nem,megoldom maszekban is csak autót lehessen bérelni.. Valaki mintha azt mondta volna sok a medúza.Igaz az info? köszönettel,Zoli smile
Grand Kata Dátum: 2015-04-02 13:35:20
Sándorné írta ekkor: 2015-04-02 07:49:22
Tisztelt Zoltán!Igaz nem Kata vagyok de hátha hamarabb tudok segíteni.A csoport csak egyszerűen Neos Marmaras niílvános csoport.Remélem tudtam segíteni!Üdv Böbe
Kedves Böbe! Köszi a segítséget! Gyorsabb voltál mint én! smile smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2015-04-02 13:34:34
tóth zoltán írta ekkor: 2015-04-01 11:26:05
szia Kata! Milyen néven fut pontosan a csoport a facebookon? egy lehetséges célpontnak tartom idén szeptemberre...szép amit látok.. köszönettel,zoli
Kedves Zoli! Látom a választ megkaptad Böbétől! Remélem találkozunk az idén! Üdv.: Kata smile smile