(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2015-04-02 07:49:22
Tisztelt Zoltán!Igaz nem Kata vagyok de hátha hamarabb tudok segíteni.A csoport csak egyszerűen Neos Marmaras niílvános csoport.Remélem tudtam segíteni!Üdv Böbe
tóth zoltán Dátum: 2015-04-01 11:26:05
szia Kata! Milyen néven fut pontosan a csoport a facebookon? egy lehetséges célpontnak tartom idén szeptemberre...szép amit látok.. köszönettel,zoli
Grand Kata Dátum: 2015-03-17 19:23:34
Kedves Fórumozók! A honlapunk GYIK füle alatt rengeteg hasznos infót gyűjtöttünk össze, megy az előző évek és az idei nyaralásra való felkészülést segítheti. Javaslom mindenki nézze meg és olvassa el így könnyebb lesz sok kérdéses dologban a döntés! Üdvözlettel Kata smile smile smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2015-03-11 21:07:27
Petkes Melinda írta ekkor: 2015-03-09 19:54:02
Kedves Kata! Remélem, jól vagy és minden rendben veled! :) Ha még megvan a nyáron készített videód az Athos - hajókirándulásról, nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem. :) E-mail címem változatlanul: [email protected] Nagyon szépen köszönöm Neked! Puszi: Melinda :)
Kedves Melinda! A technika ördöge az oka, amiért sehogy sem tudom elküldeni - már próbálta.... A Marmaras csoportban a facebookon megtalálod. Remélem Te szerencsésebb leszel és le tudod szedni. Sajnálom, hogy ilyen ügyetlen vagyok! A munkahelyi telefonomon van rajta a film, amit majd májusban tudok beüzemelni. Bocsi! Üdv.: Kata smile
Nemes Lászlóné Dátum: 2015-03-10 20:26:23
Grand Kata írta ekkor: 2015-03-09 13:26:12
Kedves Nemes Lászlóné! A Mouses ház 11-es szobája a lépcsőmentes. Az van szembe a ház bejárati kapujával, illetve annak az erkélye. A Politis fsz. szobái is nagyon jók. Nem tudom milyen meggondolásból esett a választás a Mousesre? Én is kérdeznék. Mivel érkeztek, motoros a kerekesszék? A közlekedés szempontjából talán tudnék néhány jó tanácsot adni, akár privátban is. Üdv.: Kata smile
Szia Kata! Köszönöm a válaszod, de másképp alakultak a dolgok!A PAPA nélkül megyünk májusban!!!Üdv.Nemesné