(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-04-27 10:09:50
magoeva írta ekkor: 2009-04-22 12:36:43
Még 54 nap és megyünk smile
Nekem már csak 8 nap be-be smile
Grand Kata Dátum: 2009-04-27 10:08:54
Szabó Szabolcs írta ekkor: 2009-04-26 10:03:00
Szia Kata Érdeklödni szertnék az éttermi árakról smile , mivel nem akarok itthon befizetni félpanziora. (miként jövök ki olcsobban) már csak azért is mert szeretem én eldönteni melyik étteremben kajálok smile , viszont mindig adott az éterem (a legközelebiben) ott nem mindig jó a kaja. Mindig négyen utazunk (autoval most is 2009.07.07.-07-21. Alexandar ap.) és 3 főre kell a fp. mivel a lányom elég finnyás és sosem eszi meg amit adnak smile , ezért mi úgy szoktuk megoldani, hogy 3 fp. és egy + menü. Mennyi lenne a úgy hozzá vetőlegesen ha kint fizetném a félpanziot? És ha netán dudnál valami árakat küldeni nagyonszépen megköszönöm. Szabolcs
Szia Szabolcs! A kinti árakat, a jövőhéten fogom tudni megadni, hiszen még itthon vagyok. A félpanzióval kapcsolatban az a véleményem, hogy tavaly nagyon meg voltak elégedve a vendéget úgy a mennyiséggel, mint a minőséggel. Igaz menüben étkeztettünk, de annyira rendes az étterem tulajdonosa, hogy a finnyásabb vendégeknek izlésüknek megfelelő ételt adott. Pld. volt egy családom, ahol a gyerek csak csirkét tudott enni. Alkalmazkodtak hozzá. Persze az sem megvalósítható, hogy ahanyan vagyunk annyi félét kérjünk. Megoldást találunk, és itthon ugyan annyiba kerül, mint kint, csak ott már €-ban fizeted. Amint megérkezem Görögországba, küldöm az árakat. Addig is üdv.:Kata smile
Szabó Szabolcs Dátum: 2009-04-26 10:03:00
Szia Kata Érdeklödni szertnék az éttermi árakról smile , mivel nem akarok itthon befizetni félpanziora. (miként jövök ki olcsobban) már csak azért is mert szeretem én eldönteni melyik étteremben kajálok smile , viszont mindig adott az éterem (a legközelebiben) ott nem mindig jó a kaja. Mindig négyen utazunk (autoval most is 2009.07.07.-07-21. Alexandar ap.) és 3 főre kell a fp. mivel a lányom elég finnyás és sosem eszi meg amit adnak smile , ezért mi úgy szoktuk megoldani, hogy 3 fp. és egy + menü. Mennyi lenne a úgy hozzá vetőlegesen ha kint fizetném a félpanziot? És ha netán dudnál valami árakat küldeni nagyonszépen megköszönöm. Szabolcs
magoeva Dátum: 2009-04-22 12:36:43
Még 54 nap és megyünk smile
Pataki Anikó Dátum: 2009-04-21 12:32:57
Szia Marcsi. Pataki Anikó vagyok, Szép Karcsi sógornője. junius 15 -től megyünk Dórival Sartira. Dorcsi más nagyon szeretne látni ítéged.Már 8,5 éves,nagy lány. Nagyon várjuk a találkozást. jönnek velünk a barátaink is. Addig is szeretettel üdvözlünk. Anikó és Dóri