Sziasztok! Mi most megyünk először Görögországba barátnőmmel, és lenne pár kérdésem. Aki válaszol, annak előre is köszi:) Szeptember 15-i turnussal megyünk, olyankor milyen ott az idő? Akik szeptember végén voltak 2 éve azt mondták 3-4 napon esett az eső. A másik kérdés a szobákkal kapcsolatos: lehet csak én nem láttam sehol, de mindegyikhez tartozik erkély? Mi az Alexandra apartman 15-ösbe megyünk. A felszereltsége milyen, evőeszközt vagy valamit érdemes vinni? A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek:)
Üdv, Máté
Üdvözöllek Máté!
Görögország a lehető jegjobb választás! 2007-ben szeptember 3. hetében voltunk Toroniban, amely Marmarastól 20-25 km-re található. Fantasztikusan jó idő volt. Utolsó előtti éjszaka esett az eső. Reggel még kicsit felhős volt, de 11 órára kiderült az ég és nagyon meleg lett. A viz hőmérséklete szeptemberben nagyon jó! Persze az időjárás szeszélyes. Júliusban és augusztusban is kifoghatsz hüvös, esős napokat.
Ami az apartmant illeti, én úgy tudom, minden szobának van erkélye, csak a földszintiek nem önálló, hanem közösek. Bár még én sem jártam még itt, de beszéltem olyanokkal, akik már nyaraltak az Alexandrában. Mi is az idén jövünk ide először. Görögországban már több helyen jártam. Az apartmanokban a konyha alap felszereltségű. Edényeket, tányérokat, poharakat, evőeszközt nem kell vinni. Konyharuha és mosogatószer viszont kell. Javaslom, ha van időd olvassal vissza itt vagy akár az index forumon. Rengeteg kérdésre választ kapsz. De azért kérdezz bátran!
Bizotos vagyok abban, hogy benneteket is megfertőz Görögország és szerelem lesz belőle!