(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-03-17 09:28:40
Berki Attila írta ekkor: 2009-03-16 12:11:21
Köszönöm Kata a válaszodat! Úgy vettem ki szavaidból, hogy esetleg akkor az idegenvezető vagy. Rajtunk már nem múlik, minden le van fixálva.Várjuk a júniust és várjuk a jó időt. Köszönettel:Berki Család
Grand Kata Dátum: 2009-03-17 09:28:25
Berki Attila írta ekkor: 2009-03-16 12:11:21
Köszönöm Kata a válaszodat! Úgy vettem ki szavaidból, hogy esetleg akkor az idegenvezető vagy. Rajtunk már nem múlik, minden le van fixálva.Várjuk a júniust és várjuk a jó időt. Köszönettel:Berki Család
Szia Attila és kedves családja. smile Igen én foglak várni Marmarasban, és remélem minden óhajtásotokat teljesíterni tudom. A hely és remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz hozzánk, hogy kellemes legyen nyaralásotok. Melyik szobában fogtok lakni? Gondolom a neten már tájékozódtál? Ha mégis van még esetleg kérdésed, szívesen válaszolok rá. Üdv.:Kata
Berki Attila Dátum: 2009-03-16 12:11:21
Grand Kata Dátum: 2009-03-16 10:26:43
Semperger István írta ekkor: 2009-03-16 00:35:25
Szia Kata! Nem tudom, emlékszel-e rám névrő, de arcról biztos, voltam már Neos-on és az utazás kiállításon is nosztalgiáztunk tavaly:D Azért írok, mert májusban ismét megyek, az első turnussal, ugyanis 15(:P) másik barátommal együtt úgy gondoltuk, jó lesz a vizsgaidőszak előtt kikapcsolódni... A kérdésem/ünk: nem láttam fakultatív kirándulást Thesszalonikibe, de úgy emlékszem, van Neos-ból busz oda? Ha igen, kérlek segíts: mikor, honnan, mennyiért, bármi ami eszedbe jut, sokat segíten:D Köszi, és már nagyon várjuk, Sempi
Grand Kata Dátum: 2009-03-16 10:26:30
Semperger István írta ekkor: 2009-03-16 00:35:25
Szia Kata! Nem tudom, emlékszel-e rám névrő, de arcról biztos, voltam már Neos-on és az utazás kiállításon is nosztalgiáztunk tavaly:D Azért írok, mert májusban ismét megyek, az első turnussal, ugyanis 15(:P) másik barátommal együtt úgy gondoltuk, jó lesz a vizsgaidőszak előtt kikapcsolódni... A kérdésem/ünk: nem láttam fakultatív kirándulást Thesszalonikibe, de úgy emlékszem, van Neos-ból busz oda? Ha igen, kérlek segíts: mikor, honnan, mennyiért, bármi ami eszedbe jut, sokat segíten:D Köszi, és már nagyon várjuk, Sempi
Szia Sempi! Nagyon örülök, hogy ismét találkozunk. A fakultatív kirándulással kapcsolatban, még semmi nincs lefixálva, az majd május elején történik. Igyekszünk lehetőséget találni a Thesszaloniki városnézésre. Én is nagyon szeretném. Amúgy van távolsági busz, nem sűrűn, és tavaly 20€ volt kb. egy retúr jegy. Jobb lenne persze csoportosan menni, hiszen sok érdekességet és szépet tudnék Nektek megmutatni e csodálatos városból. Várlak Benneteket és felveszem a kapcsolatot az "égiekkel", hogy jó időt csináljanak nekünk! Üdv.:Kata smile smile