(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-03-16 10:20:50
Kedves Attila! Szerintem jól választottatok. A Grand Tours az ország legmegbízhatóbb irodája, (nem azért, mert évek óta velük dolgozom) ez így is van. Marmarasz nagyon szép kisváros, a félsziget legnagyobb települése, kg 4 etzer görög lakja, így az ellátás nem csak a túristák számára megfelelő, hiszen az ott élő emberek is mindent megtalálnak az üzletekben. A tengerpart nem zsúfolt, hosszú és lassan mélyül a kristálytiszta föveny. A fakultatív kirándulások a gyerekek részére természetesen sokkal olcsóbbak, ez 12 éves korig értendő. 5 év alatt pedig ingyenes. Remélem Nektek is kellemes lesz a nyaralásotok e csodás helyen. Sok visszajáró vendégem van, kiket elvarázsolt Marmarasz szépsége. Én minden esetre szeretettel várlak smile smile Üdvözlettel:Kata
Semperger István Dátum: 2009-03-16 00:35:25
Grand Kata írta ekkor: 2009-03-13 11:05:08
Kedves Vivy és Alex! Én is miskolci vagyok, és a kiállításon személyesen is találkozunk. Szívesen válaszolok kérdéseitekre, és a tegező viszony természetes. (Nem korfüggő) Valóban új az Olympos ház, mivel szállodaként működik és nincs benne konyha, gondolom azért választják többen a konyhával rendelkező Alexandra házat. Kilátás: a 16-os szoba utcafrontra néz. Térkép lesz, mindíg fénymásolok a vendégeimnek. Több üzlet is van a közelben, nem gond a vásárlás. Az orvos kb. 500m-re van, de ne legyen rá szükség. Gondolom félpanziót szeretnétek. Az étterem minőségével meg voltak elégedve tavaly a vendégek. Üdv.:Kata
Szia Kata! Nem tudom, emlékszel-e rám névrő, de arcról biztos, voltam már Neos-on és az utazás kiállításon is nosztalgiáztunk tavaly:D Azért írok, mert májusban ismét megyek, az első turnussal, ugyanis 15(:P) másik barátommal együtt úgy gondoltuk, jó lesz a vizsgaidőszak előtt kikapcsolódni... A kérdésem/ünk: nem láttam fakultatív kirándulást Thesszalonikibe, de úgy emlékszem, van Neos-ból busz oda? Ha igen, kérlek segíts: mikor, honnan, mennyiért, bármi ami eszedbe jut, sokat segíten:D Köszi, és már nagyon várjuk, Sempi
Berki Attila Dátum: 2009-03-15 15:19:28
Ja! Az is érdekelne, hogy a gyerkőcöknek valami kedvezmény jár-e a fakultatív programok áraiból?Üdv.
Berki Attila Dátum: 2009-03-15 14:52:48
Sziasztok! Mi még első utazók leszünk a Grand Toursnál. Én előbb foglaltam aztán kérdezek. Idén megyünk reményeim szerint Görögországba 10. alkalommal. Június 15.-én indulunk. Eredetileg Neo Poriba indultunk de már nem volt 4 személyes apartman szinte sehol. Úgyhogy egy ismerős utazási irodából ajánlották a Grand Tourst. Szinte már egész Görögországot bejártuk de Neos Marmarasba csak megálltunk amikor Sartin nyaraltunk. Onnan indult egy buszos fakultatív.Sokat nem láttunk a városból de az nagyon tetszett. Meséljetek róla egy kicsit akik már nyaraltak ott. Minden érdekel! Árak, jó helyek, boltok stb.Előre is köszönöm:Berki Család
zsófi73 Dátum: 2009-03-15 08:56:19
smile smile smile