Kedves Vivy és Alex!
Én is miskolci vagyok, és a kiállításon személyesen is találkozunk. Szívesen válaszolok kérdéseitekre, és a tegező viszony természetes. (Nem korfüggő) Valóban új az Olympos ház, mivel szállodaként működik és nincs benne konyha, gondolom azért választják többen a konyhával rendelkező Alexandra házat. Kilátás: a 16-os szoba utcafrontra néz. Térkép lesz, mindíg fénymásolok a vendégeimnek. Több üzlet is van a közelben, nem gond a vásárlás. Az orvos kb. 500m-re van, de ne legyen rá szükség. Gondolom félpanziót szeretnétek. Az étterem minőségével meg voltak elégedve tavaly a vendégek. Üdv.:Kata
Szia Kata!
Nem tudom, emlékszel-e rám névrő, de arcról biztos, voltam már Neos-on és az utazás kiállításon is nosztalgiáztunk tavaly:D
Azért írok, mert májusban ismét megyek, az első turnussal, ugyanis 15(:P) másik barátommal együtt úgy gondoltuk, jó lesz a vizsgaidőszak előtt kikapcsolódni...
A kérdésem/ünk: nem láttam fakultatív kirándulást Thesszalonikibe, de úgy emlékszem, van Neos-ból busz oda? Ha igen, kérlek segíts: mikor, honnan, mennyiért, bármi ami eszedbe jut, sokat segíten:D
Köszi, és már nagyon várjuk,
Sempi