(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-01-30 17:07:51
Mészáros Ági írta ekkor: 2009-01-29 15:44:22
Szia Drága Kata ! Nézegetem, nézegetem, de nem találom smile Athene tényleg nincs ? Ez nem lehet igaz ! Nagyon szomorúak vagyunk smile Azért majd jelentkezünk.Millió puszi. Rudi, Ági
Sziasztok Ágika és Rudi! smile Jól látod, a tulajdonosa el akarja adni az Athéne házat. Én is szomorú vagyok ezért, ezen a nyáron én is átköltözöm az Alexandra fsz.5-ös szobába. Azért nem szomorkodom, mert nagyon sok kedves vendégem lesz az idén is. Legalább is remélem. Bízom benne, hogy Ti is ismét a vendégek között lesztek. smile Szeretettel gondolok Rátok! Puszi Kata
Mészáros Ági Dátum: 2009-01-29 15:44:22
Grand Kata írta ekkor: 2009-01-21 18:24:03
Sziasztok MINDENKI! smile Látom már sokan érdeklődtök Marmarasz iránt! Ennek nagyon örülök. Én is igyekszem figyelemmel kísérni a kérdéseket, és amennyiben szükséges szívesen válaszolok az érdeklődőknek. Örülök, hogy sokan jól éreztétek magatokat a "szárnyaim" alatt. Remélem, hogy az idén is sok visszajáró és új vendég fogja eltölteni kellemesen szabadságát Neos Marmarasban. smile Üdv. Mindenkinek Kata
Szia Drága Kata ! Nézegetem, nézegetem, de nem találom smile Athene tényleg nincs ? Ez nem lehet igaz ! Nagyon szomorúak vagyunk smile Azért majd jelentkezünk.Millió puszi. Rudi, Ági
Németh Adrienn Dátum: 2009-01-22 18:40:52
Milner Angéla írta ekkor: 2009-01-22 09:29:02
Szia Adrienn! Az Alexandrában töltöttünk tavalyelőtt 2 hetet, a 2. emelet 24-es szobában, szeptember elején.A kilátás a tengerre egyszerűen tökéletes volt, jókora terasz van a szobához, tulajdonképpen étkezésre alkalmas asztal csak ott van kint. Nagyon irigyellek, csodálatos hely Neos Marmaras!!! Nagyon-nagyon vágyom vissza.... A Nagystrand nincs olyan messze, mint azt itt írta neked valaki. Mi minden délután ott strandoltunk, kb. 10 perces út, nem több. Nagyon meleg volt még akkor, nyár végén is, a délutáni napsütés kellemesebb volt, mint a délelőtti, az szinte perzselt. Akkor inkább sétáltunk, pihengettünk, olyan 3 óra felé indultunk a partra. A víz nagyon tiszta, a tenger lassan mélyül, finom homokos az alja. A part csak közvetlenül a víznél kezd homokos lenni, feljebb aprókavicsos, de nagyon kényelmes heverészni, napozni a gömbölyű kavicsokon. Ha adsz egy e-mail címet küldök neked fotókat,(pl. a kilátásról a szobában) meg ha vannak még kérdéseid arra is tudok válaszolni - ha akarod... Az én e-mail címem: [email protected]
Kedves Angéla! Nagyon örültem az infoknak, mivel mi is 2. emeleti tengerre néző szobát foglaltunk le,-még az is lehet, hogy azt a szobát! smile Mi mindig július végén augusztus elején megyünk,mert imádjuk a meleget. smile Mindjárt írok is neked az email-odra, mert nagyon kíváncsi vagyok a képekre. smile Üdv:Adri
Németh Adrienn Dátum: 2009-01-22 18:17:05
Preti írta ekkor: 2009-01-21 22:44:53
Szia Adri! Szoktak fánkosok mászkálgatni, valamint egy nem igazán bizalomgerjesztő lakókocsi féleségből lehetett kapni ezt-azt. Igazából lent a parton mi sosem kerestünk ilyesmit (40 fokban nem igazán kívántunk semmit enni, csak vizet vittünk hűtőtáskában), de elég hosszú part biztos vannak kajálási lehetőségek. Üdv. Péter
Kedves Péter!Köszi az infot! Akkor k.b. majdnem ugyanolyan, mint máshol :ilyen-olyan fánkok. Bár örültem volna, ha van a strand mellet néhány gyrosos, de sebaj, majd megoldjuk. smile Az az igazság, hogy mi mindig a parton éheztünk meg.Biztos a sok fürdőzés tette. smile Üdv:Adri
Győri-Szabó Ilona Dátum: 2009-01-22 10:04:34
Kedve Fórum olvasók !Szivesen olvasgatom a megjelent hozzászólásokat,én ennek alapján választottuk az idén mi is Marmarast.Szeretném megkérdezni az alábbiakat és fotókat is szivesen fogadnék. Többet szerenék tudni az Athosi hajókirándulásról, mint amennyi a leirásban szerepel, volt-e valaki és milyen volt, valamint a harmadik emeleti kilátás az Alexandrából , ha nem a tengerre néz a szoba és gépkocsival könnyen lehet-e parkolót találni az apartmann körül ? Valamint az árakról közeli szuper étkezési lehetőségekről. Üdv: üdv. Ilona