Szia Adrienn! Az Alexandrában töltöttünk tavalyelőtt 2 hetet, a 2. emelet 24-es szobában, szeptember elején.A kilátás a tengerre egyszerűen tökéletes volt, jókora terasz van a szobához, tulajdonképpen étkezésre alkalmas asztal csak ott van kint. Nagyon irigyellek, csodálatos hely Neos Marmaras!!! Nagyon-nagyon vágyom vissza....
A Nagystrand nincs olyan messze, mint azt itt írta neked valaki. Mi minden délután ott strandoltunk, kb. 10 perces út, nem több. Nagyon meleg volt még akkor, nyár végén is, a délutáni napsütés kellemesebb volt, mint a délelőtti, az szinte perzselt. Akkor inkább sétáltunk, pihengettünk, olyan 3 óra felé indultunk a partra. A víz nagyon tiszta, a tenger lassan mélyül, finom homokos az alja. A part csak közvetlenül a víznél kezd homokos lenni, feljebb aprókavicsos, de nagyon kényelmes heverészni, napozni a gömbölyű kavicsokon.
Ha adsz egy e-mail címet küldök neked fotókat,(pl. a kilátásról a szobában) meg ha vannak még kérdéseid arra is tudok válaszolni - ha akarod...
Az én e-mail címem:
[email protected]
Kedves Angéla! Nagyon örültem az infoknak, mivel mi is 2. emeleti tengerre néző szobát foglaltunk le,-még az is lehet, hogy azt a szobát!

Mi mindig július végén augusztus elején megyünk,mert imádjuk a meleget.

Mindjárt írok is neked az email-odra, mert nagyon kíváncsi vagyok a képekre.

Üdv:Adri