(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Németh Adrienn Dátum: 2009-01-21 17:58:01
Preti írta ekkor: 2009-01-20 20:30:23
Szia Adrienn! A homokos strand elég messze van a szállástól, korán reggel érdemes elindulni oda, ha gyalog mentek, de erről majd Kata többet tud mondani nektek (egyébként a közelebbi part is nagyon jó a tükör sima vízével). Ha szépségeket akartok látni, akkor vagy a hajókirándulást, vagy a buszos kirándulást tudom ajánlani, de a görög est is kiváló szórakozási lehetőség. Talán a Meteorak a legcsodálatosabb, de csak megfelelő létszám esetén indul el. A pékséggel kapcsolatban, a kisboltban árulnak pékárút, de készüljetek, hogy más az ízvilág pl.: a túros táska nem édes hanem sós smile Üdv.
Kedves Péter!Köszi a választ!Igazából csak a kényelem miatt érdekelt a homokos strand, mivel a kavicsok kicsit szúrósak, ha lefekszünk rájuk. Esetleg abban tudnál még segíteni, hogy a standok közelében van-e valamilyen étkezési lehetőség?Gyrosos, vagy olyasmi?Előre is köszi a válaszodat, üdv.:Adri
Németh Adrienn Dátum: 2009-01-21 17:52:27
Kedves Karola! Igazából azért szeretnénk robogót bérelni, mert mi már nyaraltunk Sartiban ill., a Narancsparton is voltunk, szóval mi tényleg a nyúlványt akarnánk bejárni. De hát, ha ennyire nehéz a dolog persze, meggondoljuk. Pont Sartin találkoztunk valami tengeri "szörnnyel", hát....kicsit ijesztő volt! smile Már a Meteorakat is láttuk.Nekünk ez a 6. kiruccanásunk Görögországba, de nem tudjuk megunni. Bár tavaly Bulgáriába mentünk, de mivel én nagyon megbetegedtem elment tőle a kedvünk, így visszapártoltunk! smile Nagyon köszi a válaszodat,üdv.:Adri
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2009-01-21 10:20:28
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-01-20 18:16:38
Kedves Karola!Nagyon köszönöm a válaszodat!Így valóban megnyugodtam a kilátás miatt./Mivel kifizettük a tengerre néző felárat, ami ugye 5%, nagyon bízom benne, hogy meg lesz a tengerre néző szobánk!!/ smile Szóval azt mondod, hogy jók a kirándulások? Egy kirándulásra biztos elmegyünk, illetve nagyon szeretnénk egy robogót bérelve bejárni a félsziget ezen nyúlványát.Remélem mi is olyan jól fogjuk magunkat érezni, mint anno Ti! Esetleg tudnál valamit írni a homokos strandról távolságáról? A válaszodat előre is köszönöm:Adri
Szia Adri! A kirándulások nagyon színvonalasak, a buszos túra az egész félszigetet bejárja, ezért szerintem annyira nem fontos a robogóbérlés (persze csak ha egyedül akartok menni, és Kata sem javasolja, mert a kölcsönzősök elég kötekedők, akkoriban még pici karcolásokért 100 eurót követeltek a bérlőkön - olyan karcolásokért, ami már elve rajta lehetett a járgányon. ). A busz légkondis, és minden fontos és szép helyen megáll (Porto Koufo, Sarti és Narancspart, itt még fürdésre is van lehetőség, persze ha még úgy van, mint 5 éve volt.) Csodálatos a táj, mire Sartira leértek, már amultok-bámultok a hegyek és a tenger csodaszép látványától. A hajós kirándulás is fantörpikus, és persze a Meteorákat se hagyjátok ki. (Nem tudom, Athén idul-e még, de az elég messze van Marmarashoz... :( ) Mi nem jártunk a homokos partra, mert a finom kavicsos sokkal közelebb volt, és itt is jó a part, kristálytiszta a víz. Egyébként kék zászlós a tenger Marmarason :) (az egyik legtisztább tenger), ha szerencsétek van, sok 'tenger virágát' fogtok látni, ami egy hatalmas medúza, és csodaszép! Az biztos, ha megint külföldre megyünk nyaralni, csakis Görögország lesz a cél. Karola
Preti Dátum: 2009-01-20 20:30:23
Szia Adrienn! A homokos strand elég messze van a szállástól, korán reggel érdemes elindulni oda, ha gyalog mentek, de erről majd Kata többet tud mondani nektek (egyébként a közelebbi part is nagyon jó a tükör sima vízével). Ha szépségeket akartok látni, akkor vagy a hajókirándulást, vagy a buszos kirándulást tudom ajánlani, de a görög est is kiváló szórakozási lehetőség. Talán a Meteorak a legcsodálatosabb, de csak megfelelő létszám esetén indul el. A pékséggel kapcsolatban, a kisboltban árulnak pékárút, de készüljetek, hogy más az ízvilág pl.: a túros táska nem édes hanem sós smile Üdv.
Németh Adrienn Dátum: 2009-01-20 18:16:38
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2009-01-20 10:41:49
Szia Adrienn! Mi a párommal 5 éve voltunk Marmarason az Alexandrában, és a földszinti szobákból is tökéletesen rá lehet látni a tengerre és a Teknősbéka-szigetre. (Feltéve persze, ha nem az utca felé néz a szoba.) A bolt mondhatni majdnem az apartman alatt van, pékségre viszont nem emlékszem. Van egy nagyobb szupermarket is elég közel (bár görögben a kis bolt is szupermarket ;) ) , ott biztosan lehet friss péksüteményt kapni. Kata valóban nagyon kedves, nem fogtok csalódni benne sem, és Marmaras-ban sem, mert tündéri gyöngyszem! Ha tehetitek, a hajós és buszos kirándulásra menjetek el, Kata történetei és beszámolói fantasztikusak (akár vallásról, akár történelemről, akár a mindennapi görög életről legyen is szó). Bár kicsit még messze van, jó nyaralást Nektek! Karola
Kedves Karola!Nagyon köszönöm a válaszodat!Így valóban megnyugodtam a kilátás miatt./Mivel kifizettük a tengerre néző felárat, ami ugye 5%, nagyon bízom benne, hogy meg lesz a tengerre néző szobánk!!/ smile Szóval azt mondod, hogy jók a kirándulások? Egy kirándulásra biztos elmegyünk, illetve nagyon szeretnénk egy robogót bérelve bejárni a félsziget ezen nyúlványát.Remélem mi is olyan jól fogjuk magunkat érezni, mint anno Ti! Esetleg tudnál valamit írni a homokos strandról távolságáról? A válaszodat előre is köszönöm:Adri