Kedves Karola!Nagyon köszönöm a válaszodat!Így valóban megnyugodtam a kilátás miatt./Mivel kifizettük a tengerre néző felárat, ami ugye 5%, nagyon bízom benne, hogy meg lesz a tengerre néző szobánk!!/

Szóval azt mondod, hogy jók a kirándulások? Egy kirándulásra biztos elmegyünk, illetve nagyon szeretnénk egy robogót bérelve bejárni a félsziget ezen nyúlványát.Remélem mi is olyan jól fogjuk magunkat érezni, mint anno Ti! Esetleg tudnál valamit írni a homokos strandról távolságáról? A válaszodat előre is köszönöm:Adri
Szia Adri! A kirándulások nagyon színvonalasak, a buszos túra az egész félszigetet bejárja, ezért szerintem annyira nem fontos a robogóbérlés (persze csak ha egyedül akartok menni, és Kata sem javasolja, mert a kölcsönzősök elég kötekedők, akkoriban még pici karcolásokért 100 eurót követeltek a bérlőkön - olyan karcolásokért, ami már elve rajta lehetett a járgányon. ). A busz légkondis, és minden fontos és szép helyen megáll (Porto Koufo, Sarti és Narancspart, itt még fürdésre is van lehetőség, persze ha még úgy van, mint 5 éve volt.) Csodálatos a táj, mire Sartira leértek, már amultok-bámultok a hegyek és a tenger csodaszép látványától. A hajós kirándulás is fantörpikus, és persze a Meteorákat se hagyjátok ki. (Nem tudom, Athén idul-e még, de az elég messze van Marmarashoz... :( ) Mi nem jártunk a homokos partra, mert a finom kavicsos sokkal közelebb volt, és itt is jó a part, kristálytiszta a víz. Egyébként kék zászlós a tenger Marmarason :) (az egyik legtisztább tenger), ha szerencsétek van, sok 'tenger virágát' fogtok látni, ami egy hatalmas medúza, és csodaszép! Az biztos, ha megint külföldre megyünk nyaralni, csakis Görögország lesz a cél. Karola