(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Ditka Dátum: 2009-01-11 09:06:51
Sziasztok! Voltam az irodában. Ebben az évben valóban nem lesz Athene apartman. Mi is oda szerettünk volna menni. Aki komolyan gondolja, hogy Marmarason akar nyaralni, jól teszi, ha idejében foglal, ha nem akar lemaradni.
Gyarmati Éva Dátum: 2009-01-09 07:56:14
Sziasztok! Az idén, 2009-ben, nem lesz Athene apartman? Nagyon jól éreztük ott magunkat és szívesen visszamennénk élvezni azt a csodálatos kilátást is többek között, ami a felső emeletről látható. Üdv Gyarmati Éva
Bódi Ilona Dátum: 2009-01-04 15:09:33
Szia Kata! Biztos nem emlékszel már ránk, mi tavaly 06.23-07.09-ig voltunk Marmarason. Megcsípte a szeme valami, feldagadt, elvittél a dokihoz. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy fantasztikus volt ott lenni. Itt is szeretném megköszönni neked a velünk való törődést. Fantasztikus volt a naplementés hajókázás a delfinekkel, no meg a félszigettúra is. Nagy részed volt abban, hogy mi jól éreztük magunkat. Köszönjük neked! Kedves mindenki! Csak ajánlani tudom Neos-marmarast és Katát! A táj változatos, gyönyörű, Kata meg fantasztikus csaj! Biztos siker a jó nyaraláshoz! smile
Dátum: 2008-11-05 21:29:28
Süle Nóra írta ekkor: 2008-10-21 09:47:04
Dióhéjas jelentés az utolsó turnus Marmarasáról. Ahogy mi látjuk: gyönyörű, csodálatos, lenyűgöző, kristálytiszta, napfelkeltés, pálmafás, szépkavicsos, klassz apartmanos, reggeli szellő függönyt suhogtatós, teraszon kv-zós, bambuszernyős, sikerrel úszni tanulós, szívünkbe boldogságot telepítős, felhőkről lábat lógatós, szivárványokon csúszdázós… Köszönet érte: Katának!!!:) és persze az utazási irodának. Marmaras örökké:) A fiatalok:)
Dióhéjban: utolsó csoport:), kedves emberek:) akaik jól akarták érezni magukat:), és így is történt. Csodág idő, baráti társaság és kellemes nyaralás! Szerintem ez történt október 7-14-e között Neos Marmarasban. Köszönöm Nektek: Kata
Dátum: 2008-11-05 21:27:12
G László írta ekkor: 2008-10-20 09:46:25
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat mi is. Köszönet Katának!!!!!! Csupa szép és jó emlékkel tértünk haza mind a hellyel, társasággal, idővel és egymással kapcsolatban is.
Lacikám! Tényleg nagyon jó társaság gyült össze az utolsó héten, és az "égiek"is kegyeikbe fogadtrak. Boldog vagyok, hogy elégedetten tértetek haza! Üdv.: Kata