(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-11-05 21:24:06
Erzsike írta ekkor: 2008-10-18 12:39:21
Sziasztok! Neos Marmaras gyönyörű hely ,mindenkinek csak ajánlani tudom!Csodás volt minden nap,az égiek is velünk voltak,szép barnán jöttünk haza októberben.(lehett irigykedni) Szeretnék köszönetet nyilvánítani grandkatának,amiért olyan feledhetetlen kirándulásokat szervezett nekünk ,olyan szép helyekre vitt bennünket ,(talán ilyen lehet a paradicsom a Bibliában)Továbbá szeretném megköszönni a gépkocsivezetőknek, Zolinak ,Tibinek ,és Pistának,amiért biztonságban visszahozzott minket.Csak remélni merem ,hogy minden munkatársa ilyen a Grand toursnak mint ők négyen.Puszi nektek. Üdv:Erzsike smile
Szia Erzsike! Örülök, hogy jól érezted magad, és tényleg jól sikerült az utolsó hét, mi pedig a sofőrökkel azért vagyunk, hogy örömöt szerezzünk a vendéegeinknek. Ha ez sikerült, akkor mi is boldogok vagyunk tőle. Üdv.: Kata
Süle Nóra Dátum: 2008-10-21 09:47:04
Dióhéjas jelentés az utolsó turnus Marmarasáról. Ahogy mi látjuk: gyönyörű, csodálatos, lenyűgöző, kristálytiszta, napfelkeltés, pálmafás, szépkavicsos, klassz apartmanos, reggeli szellő függönyt suhogtatós, teraszon kv-zós, bambuszernyős, sikerrel úszni tanulós, szívünkbe boldogságot telepítős, felhőkről lábat lógatós, szivárványokon csúszdázós… Köszönet érte: Katának!!!:) és persze az utazási irodának. Marmaras örökké:) A fiatalok:)
G László Dátum: 2008-10-20 09:46:25
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat mi is. Köszönet Katának!!!!!! Csupa szép és jó emlékkel tértünk haza mind a hellyel, társasággal, idővel és egymással kapcsolatban is.
Erzsike Dátum: 2008-10-18 12:39:21
Sziasztok! Neos Marmaras gyönyörű hely ,mindenkinek csak ajánlani tudom!Csodás volt minden nap,az égiek is velünk voltak,szép barnán jöttünk haza októberben.(lehett irigykedni) Szeretnék köszönetet nyilvánítani grandkatának,amiért olyan feledhetetlen kirándulásokat szervezett nekünk ,olyan szép helyekre vitt bennünket ,(talán ilyen lehet a paradicsom a Bibliában)Továbbá szeretném megköszönni a gépkocsivezetőknek, Zolinak ,Tibinek ,és Pistának,amiért biztonságban visszahozzott minket.Csak remélni merem ,hogy minden munkatársa ilyen a Grand toursnak mint ők négyen.Puszi nektek. Üdv:Erzsike smile
Grand Kata Dátum: 2008-10-01 23:18:19
Bán Jánosné írta ekkor: 2008-10-01 09:04:30
Szia Kata ! Már nagy lázban égünk,mert hamarosan indulunk!Anyukám kicsit tart a hosszú úttól én pedig az időjárástól.Talán a Nóri válasz óta már sikerült felvenni a kapcsolatot az égiekkel és intézel valamit a kedden érkező csoportnak:)) Lenne még egy kérdésem.Szerinted ilyenkor minden hely foglalt szokott lenni a buszon? Jó lenne egy + szabad hely,hogy Anyukám kényelmesebben utazzon.Puszi:Eszter
Szia Eszter! Folyamatosan az égiekre koncentrálok, épp most jöttem haza a görög estről, ahol fergeteges jókedv volt! A buszok töltöttségét én sajnos nem tudom, de remélem, hogy Édesanyád jól fogja bírni az utazást, és itt is kellemesen töltitek majd az időt. (Nyakpárna és derékpárna jól jön az utazáskor!) Puszi Kata