(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Wentzel Zoltán Dátum: 2015-02-20 20:51:22
Nagy Mária írta ekkor: 2015-02-20 19:18:59
Kedves Zoltán ! Jó kis összefoglalót írtam Nektek, el is küldtem, de hogy hova lett ????????!!!!!!! Ígérem majd megismétlem. üdv. Mária smile smile
Köszönöm kedves Mária. Ha lesz időd és kedved szívesen veszem az összefoglalót.
Nagy Mária Dátum: 2015-02-20 19:18:59
Kedves Zoltán ! Jó kis összefoglalót írtam Nektek, el is küldtem, de hogy hova lett ????????!!!!!!! Ígérem majd megismétlem. üdv. Mária smile smile
Wentzel Zoltán Dátum: 2015-02-20 08:16:00
Sziasztok. Szeretnék érdeklődni hogy Neos Marmaras-on a Politis apartmanrol mi a véleményetek? Június 1-én indulunk akkor már nem nagyon hideg a tenger? A 7éves kislányunkal megyünk. Tavaj Stavros-on voltunk ott nagyon jól érezte magát. Gondolom itt is el lesz. Szeretünk nagyokat sétálni a parton meg a hegyekbe. Van amit érdemes megnézni? Köszönöm előre is a válaszokat. Zoli
Grand Kata Dátum: 2015-02-16 17:26:14
Kedves Anikó! A Mouses, nem tengerpari szállás, benn van a városban és bár 50 m-re a tengertől, de ott nincs strandolási lehetőség, mert a kikötő található a ház közelében. Szerintem mindhárom házból azonos távolságra vannak a strandok. A legcsendesebb az Athéne és a Politis. Tíz perc alatt beérsz mindkettőből a városba és 10 perces séta a Paradisos strandra az út. Igaz 4 ágyas a Mousesban van, de az Athéne 5 ágyasát is oda szokták adni 4 fő részére. A döntés a Tiétek...én örömmel válaszolok a kérdéseidre! Üdvözlettel Kata smile
Jakabné Balogh Anikó Dátum: 2015-02-11 21:31:51
Kedves Kata! Igazán köszönöm, hogy ilyen lelkiismeretesen ès részletesen válaszolsz a kérdéseimre:) Még egy kérdésem van, ez pedig a szállással kapcsolatos. 4 fős apartmant keresünk, ami közel van a strandhoz és a központ sem esik ki túlságosan.Én olvastam az adott szállásokhoz tartozó leírásokat, de úgy gondolom, hogy minden relatív és a legpontosabb választ nyilván olyasvalaki tudhatja, aki a leginkább látja a valós helyzetet. Illetve érdekes módon, ha beütöm a keresőbe a Mouses apartmant, van, ahol tengerparti szállásként tüntetik fel, máshol pedig úgy fogalmaznak , hogy a strandtól távolabb esik. Köszönöm, hogy időt szánsz a válaszokra:)