(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2015-02-02 14:15:01
Jakabné Balogh Anikó írta ekkor: 2015-01-26 15:47:43
Kedves Kata! Az idei nyaralásunkat tervezzük, de eléggé határozatlanok vagyunk, a helyszínt illetően. Ezért szeretnék pár infót megtudni Tőled, Neos Marmarasról. Elsősorban, ami a legfontosabb, hogy milyen a tengerpart, sekély, lassan mélyülő kisgyereknek való e? Ez a legfőbb szempont, így most a többi kérdésem még várat magára:) Segítségedet előre is köszönöm! Anikó
Kedves Anikó! Marmarasban lassan mélyülő tengerpartok vannak, ( kivéve a kis öblöket) kint a part kavicsos, a vízben selymes homok van a talpunk alatt. Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok! Üdvözlettel Kata smile smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2015-02-02 14:12:31
Kóber Anita írta ekkor: 2015-01-26 15:40:00
Szia :) aztán eszembe jutott, hogy van buszjárat Nei Poriból a várhoz, ha azzal mentek akkor már egyáltalán nem lesz megterhelő a várhoz vezető út a kisfiadnak. (gondolom akkor Platamonból is indítanak közvetlen buszjáratot.) A busz a vár aljánál áll meg és egy köves úton mentén lehet felsétálni a várig, a panoráma csodálatos.... Ja és még azt sem írtam, hogy a vár természetesen belépő köteles - de nem egy nagy összeg- Sajnos gyalog azért egy 4 éves gyermeknek eléggé hosszú lenne az út. A my yoghurtot pedig kérlek, helyettem is egyél smile
Kedves Heni! Köszi a segítségedet, de már meggyógyult a számítógépem, és innen átveszem a stafétabotot, hogy válaszoljak a kedves érdeklődőknek. smile smile smile A Nea Porival kapcsolatos dolgokat pedig, ha lehet azon a honlapon beszéljétek meg, hátha jót teszünk azokkal, akik oda készülnek nyaralni és nem ezt az oldalt olvassák. Köszönöm szépen! smile Üdvözlettel Kata
Jakabné Balogh Anikó Dátum: 2015-01-26 15:47:43
Kedves Kata! Az idei nyaralásunkat tervezzük, de eléggé határozatlanok vagyunk, a helyszínt illetően. Ezért szeretnék pár infót megtudni Tőled, Neos Marmarasról. Elsősorban, ami a legfontosabb, hogy milyen a tengerpart, sekély, lassan mélyülő kisgyereknek való e? Ez a legfőbb szempont, így most a többi kérdésem még várat magára:) Segítségedet előre is köszönöm! Anikó
Kóber Anita Dátum: 2015-01-26 15:40:00
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-01-26 12:19:43
Szia Anita! Ha átmegyünk Platamonra kisvonattal, akkor annak a megállójától kb. mennyit kell gyalogolni a várig? 4 éves gyerekkel bevállalható vagy több kilométerről beszélünk? Nagyon hegymenetes? Egyébként már tudom miről beszélsz. (my yoghurt). Tavaly júniusban voltunk Pargan, ott boldog-boldogtalan azt ette. Ott 2 EU volt egy adag. Én sajnos nem kóstoltam meg. Szeptemberben voltunk Marmarason, úgy voltam vele, na majd ott bepótolom, hát nem jött össze. Ne találkoztam ilyennel. Fagyizó, crepás van, de yoghurtot nem sikerült enni smile .
Szia :) aztán eszembe jutott, hogy van buszjárat Nei Poriból a várhoz, ha azzal mentek akkor már egyáltalán nem lesz megterhelő a várhoz vezető út a kisfiadnak. (gondolom akkor Platamonból is indítanak közvetlen buszjáratot.) A busz a vár aljánál áll meg és egy köves úton mentén lehet felsétálni a várig, a panoráma csodálatos.... Ja és még azt sem írtam, hogy a vár természetesen belépő köteles - de nem egy nagy összeg- Sajnos gyalog azért egy 4 éves gyermeknek eléggé hosszú lenne az út. A my yoghurtot pedig kérlek, helyettem is egyél smile
Tóth Henrietta Dátum: 2015-01-26 12:19:43
Kóber Anita írta ekkor: 2015-01-26 11:03:16
Szia Henrietta! Sajnos nem lehet a várhoz kis vonattal felmenni. Az biztos, hogy nem egyszerű az út felfelé-főleg melegben - de útközben vannak kutak, ahol lehet hűsölni. Paradisosra mi is átszeretnénk majd sétálni  A My yoghurt – ot a saját boltjában tudod megvásárolni. Eredeti friss görög joghurt. Amikor mi voltunk 4 féle alap fagyasztott joghurt közül választhattál (vanília, csoki, eper, natúr) Ez egy gép segítségével került csavartan a tálkádba  Ez egy önkiszolgáló bolt, ahol a joghurtod ízesítésének csak a saját kreativitásod szabhat, határt  Feltétnek vannak különböző öntetek, drazsék, gyümölcsök stb… Tényleg fantasztikus. Ha esetleg van valami kérdésed még nyugodtan írjál, én is így fogok tenni smile smile smile smile
Szia Anita! Ha átmegyünk Platamonra kisvonattal, akkor annak a megállójától kb. mennyit kell gyalogolni a várig? 4 éves gyerekkel bevállalható vagy több kilométerről beszélünk? Nagyon hegymenetes? Egyébként már tudom miről beszélsz. (my yoghurt). Tavaly júniusban voltunk Pargan, ott boldog-boldogtalan azt ette. Ott 2 EU volt egy adag. Én sajnos nem kóstoltam meg. Szeptemberben voltunk Marmarason, úgy voltam vele, na majd ott bepótolom, hát nem jött össze. Ne találkoztam ilyennel. Fagyizó, crepás van, de yoghurtot nem sikerült enni smile .