Szia Borbála! Neos Marmaras elég nyűzsgő főleg este.Az apartman nyugis helyen van,tehát pihenni lehet ,a központig valamennyiit sétálni kell.Ott aztán van tömeg! Éttermek,bárok tömkelege,viszont a disco messzebb van.A nagystrandig is sétálni kell kb.500 m-t de én nagyon szerettem,annyira tiszta a víz! Mi a 3/31-ben voltunk tengerre néző szobában.Szerintem az erkély mindenhol akkora,hogy ki lehet ülni,mi mindig ott ettünk.A szobák nem túl nagyok(mint mindenhol Görögországban) de nem azért megyünk,hogy a szobában üljünk.Amelyik szobához tengerre néző felár van onnan lehet látni a tengert.Az Alexandra és a tenger közöt még van egy utcasor ezért csak az emeletiekre van felár. A légkondit mi nem kértük,augusztusban voltunk pedig,de nem hiányzott. A képek közül szerintem az Alexandra1 és a 4 az utcafrontra néz. Ha lenne még kérdésed írj! Üdv:Gyöngyi
Köszönöm az újabb infókat! Mostmár biztos, hogy a 2. em 25-ben leszünk, már előfoglaltam.

Remélem nagyon jól fogjuk érezni magunkat, mintahogy szinte mindenki, aki ott nyaralt! Szívesen sétálunk nagyobb távokat is, imádunk kirándulni, már gyűjtöm, hogy hová érdemes ellátogatni Marmarasból!

Már alig várom, hogy induljunk...Minden infót köszönök, ha még lesz kérdésem jelentkezek! Köszönöm mégegyszer!