(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Balogh Borbála Dátum: 2008-04-23 18:57:51
Az Alexandra második emeletén lévő szobákhoz tartozó erkélyek mennyire nagyok? Ki lehet oda ülni rendesen? A 3. em gyönyörű, de a második is van ilyen szép?
Balogh Borbála Dátum: 2008-04-23 09:37:39
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2008-04-23 09:23:45
Kedves Borbála!Szerintem az Alexandra jó választás! mi voltunk ott 3 éve.Az apartman tiszta.Konyharuhát,törölközőt vittünk magunkal.Az alapfelszereltség megvan,ahány személyes az apartman annyi tányér,pohár,evőezköz,néhány edény.Szúnyoghálóra nem emlékszem,de mikor mi voltunk nem voltak szúnyogok.Azért a biztonság kedvéért vigyetek szúnyogriasztót.A tuladonos kicsit mogorva,de vele nem sok dolgotok lesz.Kata az idegenvezető viszont nagyon aranyos,mindent megtesz,hogy jól érezzétek magatokat.Szerintem Marmaras nagyon szép! Kicsit sok az emelkedő,lehet gyalogolni de megéri! Jó nyaralást kívánok! Mi most Zakynthosra megyünk.Üdv:Gyöngyi
Köszönöm a jótanácsokat!Már nagyon várjuk a nyaralást Marmaroson. Még annyit kérdeznék, hogy mennyire nyüzsgő ott az élet? Monjduk mi főleg kirándulni, sétálni megyünk. De lehet kedvünk lesz egy kis szórakozáshoz is. smile Az utcafrontra néző oldal látható valamelyik képen? Nem igazán látom át... smile
Kovács Gyöngyi Dátum: 2008-04-23 09:23:45
Kedves Borbála!Szerintem az Alexandra jó választás! mi voltunk ott 3 éve.Az apartman tiszta.Konyharuhát,törölközőt vittünk magunkal.Az alapfelszereltség megvan,ahány személyes az apartman annyi tányér,pohár,evőezköz,néhány edény.Szúnyoghálóra nem emlékszem,de mikor mi voltunk nem voltak szúnyogok.Azért a biztonság kedvéért vigyetek szúnyogriasztót.A tuladonos kicsit mogorva,de vele nem sok dolgotok lesz.Kata az idegenvezető viszont nagyon aranyos,mindent megtesz,hogy jól érezzétek magatokat.Szerintem Marmaras nagyon szép! Kicsit sok az emelkedő,lehet gyalogolni de megéri! Jó nyaralást kívánok! Mi most Zakynthosra megyünk.Üdv:Gyöngyi
Dátum: 2008-04-22 17:36:34
írta ekkor: 2008-04-14 09:15:35
Kedves Kata! Már voltunk két éve Marmarason és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! A hely, a szállás, a tenger, a környék és persze a te segítséged és hozzáállásod is kifogástalan volt. Szeretnénk idén is visszamenni, de igazából maga az utazást nem szeretnénk bevállalni busszal és felmerült bennünk, hogy nem lehet-e megközelíteni repülővel úgy, hogy Thesszalonikin szállnánk le és onnan busszal valahogy eljutni. Van szerinted erre lehetőség?? Köszi!!! Üdv, Regina
Kedves Regina! Lehet Szalonikiig repülővel menni, de a reptérről inkább taxival kellne menni, mert a repülőnek nagyon rossz a menetrendje,késő este ér Szalonikibe.Nem olcsó mulatság sem a repjegy, sem a taxi. Sajnos fapados járat még nem létezik arrafelé. Üdv:Éva
Balogh Borbála Dátum: 2008-04-22 08:34:45
Milyen június végén az idő, és a tenger?