(lehet kicsit csöpögős,de sztem akkor is szép lehet látni a várost alkonyatban!) Aztán Panthenonas is felizgatott (Marmaras feletti hegyen található,egy elhagyott kis falu) Meghát a Porto Carras-i strand! Gyere át az www.index.hu/Görögország,nyaralás,Neos Marmaras topicra,ott bővebben tudsz róla olvasni és gyönyörködhetsz közben a szebbnél szebb képekben!
Az a vicc, hogy már múlt csütörtökön letöltöttem az összes infót, amit megadott, a fotók egy órán át töltődtek a gépemre, de megérte!! Csak nem kapcsoltam, hogy erről van szó. Betudom a nagy melegnek...... és keresem a Cavintonomat. Hova is tettem????
A naplemente csak akkor giccses, ha lefestik. (Vajon miért????) Amúgy fantasztikus!!!! A lakásunk ablakai nyugatra néznek, ott lakunk már 22 éve és még mindig tudok olyat látni, amitől eláll a szavam.
Az Indexes fórumon egyébként "Aquincum2" a nicknevem.
(lehet kicsit csöpögős,de sztem akkor is szép lehet látni a várost alkonyatban!) Aztán Panthenonas is felizgatott (Marmaras feletti hegyen található,egy elhagyott kis falu) Meghát a Porto Carras-i strand! Gyere át az www.index.hu/Görögország,nyaralás,Neos Marmaras topicra,ott bővebben tudsz róla olvasni és gyönyörködhetsz közben a szebbnél szebb képekben!
(hát én mindenhol ott vagyok,ahol Marmarasról van szó,
már csak azért is,mert mikor nekem lett volna szükségem infókra,senki sem tudott segíteni)) Én is alig várom a nyaralást,ez éltet napok óta!Ráadásul az Eleenytől kapott információktól teljesen bezsongtam!
KITARTÁS!Nemsokára eljön a mi időnk! Pusz
Már nagyon várom az utat!!!
(hát én mindenhol ott vagyok,ahol Marmarasról van szó,
már csak azért is,mert mikor nekem lett volna szükségem infókra,senki sem tudott segíteni)) Én is alig várom a nyaralást,ez éltet napok óta!Ráadásul az Eleenytől kapott információktól teljesen bezsongtam!
KITARTÁS!Nemsokára eljön a mi időnk! Pusz
Már nagyon várom az utat!!!