Szia!
Nagyon szepen koszonom igy ismeretlenul is a valaszodat. Sokat segitettel. Amennyiben nem tul nagy keres szivesen vennek meg egy ket hasznos tanacsot, infot Marmarassal kapcsolatban. Nem faraszto pl. hogy messze a strand ill. a 4 agyas szobak tenyleg szukosek? Annyira varjuk[mar a nyaralast es szeretnenk ha jol sikerulne.
Udvozlettel: Adrienn
Szia Adrienn! Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre. Már négyszer voltam Marmarason, imádom. Első három alkalommal az Athene apartmanházat választottam, onnan két strand is könnyem meg közelithető. A kicsi öböl pár méterre van a háztól, a nagy part kb. 10 perces sétára van a házak közül kiérve szerpentinen, vagy hegymenet lefelé olajfák között. Attól a háztól a Porto Carrasi strand elég messze van, így csak a harmadik nyaraláson vettük a fáradságot és indultunk el oda. Hát nagyon megérte. Számomra az jobbnak bizonyult. Napernyők, napágyak, mosdó használat fogyasztás ellenében. Tavernák, ahol kipakolnak székeket, asztalokat a homokra. A napágyadtól 10 méterre fogyaszthatod az ebédedet. Gyrosos, pizzás, supermarket, minden van. Árnyékot adó, nem tudom mi a neve, de gyönyörű kis lombos, bokros valamik között a napágyak. A parti sétányon végig hatalmas eucaliptus fák. Van egy édes vizi zuhany is, ahol le tudod mosni magadról a sós vizet. Hát ezért választottuk már tavaly is a Mouses házat. Ez a Porto Carrasi parthoz van közelebb (kb. 10-15 perc laza séta). A városon át vezet az út, dombra fel, dombon le, de ha a templom háta mögött lekanyarodsz a parti sétányra, akkor egy jó nagy domb megmászását megúszod, mert ott vizszintesen vezet a sétány teljesen a strandig, ahol a helyiek szokták a kis halászhajóikat javítgatni. A kisfiam 3 éves és neki sem okozott semmilyen nehézséget a strandra lejutás. Élvezte az utat, főleg a hajójavítás tetszett neki. A házról: Mi 3 személyes apartmanban voltunk, rendesen elfértünk. Viszont láttam olyan apartmant is ahol a harmadik ágyat a másik ágy alól húzták ki, és az bizony amikor az ágy ki volt húzva, nagyon szűkös volt. Nem tudom a 4 személyeseknél is a 4. ágy alulról húzódik-e ki.