(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2014-07-24 10:55:40
Guj Adrienn írta ekkor: 2014-07-23 13:00:38
Szia! Nagyon szepen koszonom igy ismeretlenul is a valaszodat. Sokat segitettel. Amennyiben nem tul nagy keres szivesen vennek meg egy ket hasznos tanacsot, infot Marmarassal kapcsolatban. Nem faraszto pl. hogy messze a strand ill. a 4 agyas szobak tenyleg szukosek? Annyira varjuk[mar a nyaralast es szeretnenk ha jol sikerulne. Udvozlettel: Adrienn
Szia Adrienn! Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre. Már négyszer voltam Marmarason, imádom. Első három alkalommal az Athene apartmanházat választottam, onnan két strand is könnyem meg közelithető. A kicsi öböl pár méterre van a háztól, a nagy part kb. 10 perces sétára van a házak közül kiérve szerpentinen, vagy hegymenet lefelé olajfák között. Attól a háztól a Porto Carrasi strand elég messze van, így csak a harmadik nyaraláson vettük a fáradságot és indultunk el oda. Hát nagyon megérte. Számomra az jobbnak bizonyult. Napernyők, napágyak, mosdó használat fogyasztás ellenében. Tavernák, ahol kipakolnak székeket, asztalokat a homokra. A napágyadtól 10 méterre fogyaszthatod az ebédedet. Gyrosos, pizzás, supermarket, minden van. Árnyékot adó, nem tudom mi a neve, de gyönyörű kis lombos, bokros valamik között a napágyak. A parti sétányon végig hatalmas eucaliptus fák. Van egy édes vizi zuhany is, ahol le tudod mosni magadról a sós vizet. Hát ezért választottuk már tavaly is a Mouses házat. Ez a Porto Carrasi parthoz van közelebb (kb. 10-15 perc laza séta). A városon át vezet az út, dombra fel, dombon le, de ha a templom háta mögött lekanyarodsz a parti sétányra, akkor egy jó nagy domb megmászását megúszod, mert ott vizszintesen vezet a sétány teljesen a strandig, ahol a helyiek szokták a kis halászhajóikat javítgatni. A kisfiam 3 éves és neki sem okozott semmilyen nehézséget a strandra lejutás. Élvezte az utat, főleg a hajójavítás tetszett neki. A házról: Mi 3 személyes apartmanban voltunk, rendesen elfértünk. Viszont láttam olyan apartmant is ahol a harmadik ágyat a másik ágy alól húzták ki, és az bizony amikor az ágy ki volt húzva, nagyon szűkös volt. Nem tudom a 4 személyeseknél is a 4. ágy alulról húzódik-e ki.
Deutsch Ilona Dátum: 2014-07-23 13:50:12
Kedves Kata. Október 6-án megyünk Marmarasba nyaralni. Azt szeretném megtudni,hogy van -e takarítás,a Politis apartman házban a tartózkodásunk alatt? Ha igen, azt nem lehetne,lemondani? Köszönöm a válaszodat: Ilona
Guj Adrienn Dátum: 2014-07-23 13:00:38
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-07-23 11:53:59
Szia! Igaz én nem Kata vagyok, de tavaly a Mousesben nyaraltunk és ismerem az apartmanházat. Minden apartmanban van hűtőszekrény, ami fagyasztó résszel rendelkezik. Mint régen nálunk a LEHEL hűtők voltak, olyat képzelj el. Minden konyha a férőhelynek megfelelő számú lapos, mély tányérral, illetve evőeszközzel van felszerelve. Vizespohár, capucchinos pohár, vágódeszka, egy kisebb és egy nagyobb lábas,1 serpenyő, de nem teflonos, (ha palacsintát is akarsz sütni, akkor vigyél magaddal palacsintasütőt)1 merőkanál, talán volt egy fakanál és valami műanyag edény is. Van mikró is, ami jól működik. Szúnyoghálózva vannak az ablakok és az erkély is. Javaslom, hogy éles kést vigyetek magatokkal. Egyébként nagyon tiszta a ház. Két naponta takarítanak, adnak tiszta törölközőt, áthúzzák az ágyat. A háziasszony egy tündér, imádja a gyerekeket. A központban van, 10 méterre tőle egy super market, a kikötő is 2 percre. Remélem tudtam segíteni. Jó nyaralást kívánok nektek. Üdvözlettel: Tóth Henrietta
Szia! Nagyon szepen koszonom igy ismeretlenul is a valaszodat. Sokat segitettel. Amennyiben nem tul nagy keres szivesen vennek meg egy ket hasznos tanacsot, infot Marmarassal kapcsolatban. Nem faraszto pl. hogy messze a strand ill. a 4 agyas szobak tenyleg szukosek? Annyira varjuk[mar a nyaralast es szeretnenk ha jol sikerulne. Udvozlettel: Adrienn
Tóth Henrietta Dátum: 2014-07-23 11:53:59
Guj Adrienn írta ekkor: 2014-07-22 10:01:02
Kedves Kata! 2014.08.18-án indulunk Neos Marmarasra. A Mouses apartmanban fogunk megszállni. Azt szeretném megtudni, hogy az apartmanban található hűtő - a mi szobánk a 2/22-es - rendelkezik-e fagyasztó résszel? A további felszereltségről is szeretnék tájékoztatást kapni, mert a neten látok ilyen-olyan tájékoztatási is. Van-e például mikró ill. szúnyoghálló és a konyha - csak nagy vonalakban - milyen felszereltségű? Köszönöm mielőbbi válaszát. Üdvözlettel: Adrienn
Szia! Igaz én nem Kata vagyok, de tavaly a Mousesben nyaraltunk és ismerem az apartmanházat. Minden apartmanban van hűtőszekrény, ami fagyasztó résszel rendelkezik. Mint régen nálunk a LEHEL hűtők voltak, olyat képzelj el. Minden konyha a férőhelynek megfelelő számú lapos, mély tányérral, illetve evőeszközzel van felszerelve. Vizespohár, capucchinos pohár, vágódeszka, egy kisebb és egy nagyobb lábas,1 serpenyő, de nem teflonos, (ha palacsintát is akarsz sütni, akkor vigyél magaddal palacsintasütőt)1 merőkanál, talán volt egy fakanál és valami műanyag edény is. Van mikró is, ami jól működik. Szúnyoghálózva vannak az ablakok és az erkély is. Javaslom, hogy éles kést vigyetek magatokkal. Egyébként nagyon tiszta a ház. Két naponta takarítanak, adnak tiszta törölközőt, áthúzzák az ágyat. A háziasszony egy tündér, imádja a gyerekeket. A központban van, 10 méterre tőle egy super market, a kikötő is 2 percre. Remélem tudtam segíteni. Jó nyaralást kívánok nektek. Üdvözlettel: Tóth Henrietta
Guj Adrienn Dátum: 2014-07-22 10:01:02
Kedves Kata! 2014.08.18-án indulunk Neos Marmarasra. A Mouses apartmanban fogunk megszállni. Azt szeretném megtudni, hogy az apartmanban található hűtő - a mi szobánk a 2/22-es - rendelkezik-e fagyasztó résszel? A további felszereltségről is szeretnék tájékoztatást kapni, mert a neten látok ilyen-olyan tájékoztatási is. Van-e például mikró ill. szúnyoghálló és a konyha - csak nagy vonalakban - milyen felszereltségű? Köszönöm mielőbbi válaszát. Üdvözlettel: Adrienn