(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-07-21 18:02:23
Grand Kata írta ekkor: 2014-07-21 17:58:27
Kedves Ilona! Sajnos előreláthatólag nem tudom milyen lesz az időjárás. Én is a neten nézem az előrejelzést. Voltak évek, amikor gyönyörű idő volt és volt amikor esett az eső. A programokat igyekszem megvalósítani, persze van amelyik létszámfüggő. Sajnos ennyire előre nem tudok semmi pontosat mondani! smile smile smile smile Bízzunk az égiekben. Üdv.: Kata
Kedves Ilona! Megnéztem a foglalásokat és ott látom, hogy szeptember 23-30 még vannak üres apartmanok??? De ahogy gondolod smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2014-07-21 17:58:27
dr. Takács Viktória írta ekkor: 2014-07-19 09:25:17
Kedves Kata! Sajnos későn kaptunk észbe és már csak október elejére vannak üres apartmanok. Azt szeretnénk megkérdezni, hogy milyen az időjárás ebben az időszakban? Gyakran esik? Borús? A tenger hőmérséklete megfelelő még a fürdésre? Ha néhány napra beborul milyen lehetőségeink vannak az idő eltöltésére?
Kedves Ilona! Sajnos előreláthatólag nem tudom milyen lesz az időjárás. Én is a neten nézem az előrejelzést. Voltak évek, amikor gyönyörű idő volt és volt amikor esett az eső. A programokat igyekszem megvalósítani, persze van amelyik létszámfüggő. Sajnos ennyire előre nem tudok semmi pontosat mondani! smile smile smile smile Bízzunk az égiekben. Üdv.: Kata
dr. Takács Viktória Dátum: 2014-07-19 09:25:17
Kedves Kata! Sajnos későn kaptunk észbe és már csak október elejére vannak üres apartmanok. Azt szeretnénk megkérdezni, hogy milyen az időjárás ebben az időszakban? Gyakran esik? Borús? A tenger hőmérséklete megfelelő még a fürdésre? Ha néhány napra beborul milyen lehetőségeink vannak az idő eltöltésére?
Grand Kata Dátum: 2014-07-17 23:09:57
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-07-17 10:39:39
Szia Kata! Szeretném megérdeklődni, hogy a Porto Carrasi parton a napágyakat az ernyővel idén is úgy lehet-e használni mint az eddigi években, fogyasztás ellenében? Pargan sajnos az volt a tapasztalatom, hogy mindenhol fizetni kellet értük, (nem is keveset) és igazából nem sok helyet hagytak az egyénileg napozóknak. Csak azért kérdezem, mert ha itt is véletlenül fizetőssé váltak a napágyak, akkor viszek saját napernyőt és piknikplédet, de ha nem muszáj nem vinném, hisz csak nyűg a pakolásnál. Másik dolog: A barátnőm, aki jön velünk, nem tud úszni, de nagyon imádja a hajókázást és mindig nagyon bánatos, hogy a nyiltvizi fürdőzés sajnos nála szóba sem jöhet. Mondtam neki, hogy Pargan a Captain Hook hajón a személyzet mentőmellényt adott azokra, kik nem tudtak úszni, de szerettek volna nyiltvizi fürdőzni és, hát nagy sikere volt az ötletüknek. Bea barátnőm is nagyon szeretne végre ilyen élményben részt venni. Van lehetőség a Toreneosi hajókiránduláson ilyenre? Nagyon nagy örömöt okozna ha sikerülne a dolog. A kisfiam Milán már három évesen vígan kavar be a hajóról a nyilt vízbe karúszóval. Beának azért ennél kicsit nagyobb teherbírású dolog kell. smile Válaszod előre is köszönöm. Szeptemberben találkozunk! Végre! Hetti
Kedves Heni! A nyiltvizi úszáshoz mindenki hoz magával úszómellényt, vagy úszógumit kor és nemre való tekintet nélkül. Sajna a hajósok nem tudnak ilyen dolgokat a rendelkezésünkre bocsátani. A megoldást megkeressük és megtaláljuk, ne izguljatok! smile smile Várom a találkozást! Üdv.: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-07-17 23:05:09
Brenyi Adolf írta ekkor: 2014-07-16 14:34:03
Kedves Kata!Szerencsésen hazaérkeztünk.Szeretnénk Neked megköszönni,hogy a nyaralásunk perceit " bearanyoztad" smile Kívánunk sok boldog évet Neked ezen a csodás helyen,és Szeretteid körében Magyarországon!!!!Ölelünk:Ildi és Dóci
Kedves Ildi és Dóci! Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, de annak még jobban, hogy jól éreztétek Magatokat. Én is minden jót kívánok Nektek, szeressétek még 30 évig egymást ilyen odaadóan! Szeretettel gondolok Rátok Kata smile smile smile