Sziasztok! Mi is tegnap érkeztünk haza és se oda se visszafelé nem láttunk egy migránst se.A görögök nagyon kedvesek és barátságosak.Mi az Alkatraz nevű étterembe szerettünk menni ,nagyon bőséges az adag és nagy a választék. A Kaliopiba szálltunk meg ami még nem volt kitakarítva mire megérkeztünk,úgyhogy a nejem takarított ki,pedig előttünk nem volt senki az előző héten. Előre kifizettük a klímát de a gondnok hölgy utolsó este 10 órakor bekopogott ,hogy van elmaradásunk ,mire megmagyaráztuk neki ,hogy már lerendeztük az egészet mikor megérkeztünk és hogy holnap már megyünk haza.Az Olymposra érdemes elmenni,gyönyörű és az idegenvezető (Dóra) nagyon szépen kalauzolt minket. Voltunk már máshol Görögországban is,meg Olaszba is, mindenhol kedvesen fogadtak bennünket az ott lévő megbízott tours-os emberek,hát itt azt se kérdezték meg ,hogy kik vagyunk ,nem jöttek oda hozzánk bemutatkozni mint máshol.Hiányoltam az első napi bemutatkozást,hogy elmondják milyen programok vannak stb. Még bőrönd matricát se kaptunk amit annyira írtak itt a fórumon.Nem akartam senki kedvét elvenni,mert valószinűleg csak mi éreztük így,de ennek ellenére nagyon jó hely Nei Pori és csak ajánlani tudom mindenkinek!
mi sem kaptunk matricát! :( , és mivel a tájékoztató után érkeztünk meg, amit valószínűleg a busszal érkezőknek tartanak, annyi tájékoztatót kaptunk, hogy minden program ki van függesztve az apartman bejárati folyosójára. Az Alkatrazt pedig Én is ajánlom mindenkinek!!! A Coralban foglaltuk a szállást és a leírásban szereplő "kicsit zajos" megfogalmazás azt jelenti, hogy a szomszéd medencés szállodának a teraszán reggel 8-tól éjfél 2-ig szól a zene..........