(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Czakó Tímea Dátum: 2016-07-20 11:22:55
Sziasztok! Tegnap éjszaka érkeztünk meg Neo Poriból. Az idő csodálatos volt végig, bár az utolsó két nap már igen csak erős volt a szél. Én személy szerint "sajnálok" minden olyan személyt aki bedőlt és bedől a migráns hisztériának. Sehol semmi nyomát nem láttuk illetve tapasztaltuk ezen helyzetnek. Mi kocsival voltunk, így sokkal nagyobb volt a mozgás terünk és bár merre is jártunk - mert azért kirándultunk is!! - sehol semmi gond nem volt. Sőt mi már januárban lefoglaltuk a szállásunkat. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy aki megteheti anyagilag ne habozzon hanem induljon, mert Görögország szép a tenger pedig csodálatos. Ha valakinek kérdése van írjon szívesen válaszolok.
Dátum: 2016-07-15 17:51:59
Szilágyi Tibor írta ekkor: 2016-07-07 09:23:13
Sziasztok! Tud-e nekem valaki abban segíteni, hogy Nei Poriban lehet-e autót bérelni és ha igen, akkor hol és mennyiért, illetve Skiathosra szeretnénk menni hajókirándulásra, hogy melyik "utazási irodával" érdemes menni, vannak-e különbségek szolgáltatásban, kikötési helyekben, de legfőképpen árba? Előre is köszönöm mindenkinek!
Kedves Tibor! Autókölcsönző nincsen a faluban, de partner irodánkon, az Evi Tours-on keresztül lehetőség van autóbérlésre. Az első kategóriában (Pl: Fiat Panda, Suzuki Alto) az árak a következőképpen alakulnak: 1 nap 45€, 2 nap 90€, 3 nap 132€, 4 nap 168€, 5 nap 200€, 6 nap 228€, 7 nap 252€. Ezen felül 10€ a teljes körű biztosítás, a megtett kilométerek számában nincs korlátozás. Az általunk szervezett skiathosi hajókirándulás ára 38€. Péntekenként indul a kirándulás, van magyar idegenvezetés, a hajó kiköt Skiathos városában és a gyönyörű Koukounaries tengerparton.
Csoltkó Kriszta Dátum: 2016-07-13 10:31:37
Kedves Kriszta! Köszönöm gyors válaszodat, és szeptember végén ott a helyünk- már alig várom - ! További szép nyarat, gyönyörűséges időt, sok-sok nyaralóval! Üdv: Kriszta
Dátum: 2016-07-13 07:29:15
Csoltkó Kriszta írta ekkor: 2016-07-12 12:00:55
Kedves Dominika és Kriszta! Érdeklődni szeretnék, hogy mekkora az esély arra ha az utolsó turnussal megyünk Nei Pori-ba akkor a délutáni hazaindulásig a szobáinkban maradhatunk. Tavaly Tolon voltunk az utolsó turnussal és nagyon szuper volt, hogy a busz indulásig az apartmanjainkban maradhattunk. Előre is köszönöm. Üdv. : Kriszta
Kedves Kriszta! Nagy az esély! Az utolsó turnusnál általában ezt megtudjuk oldani! ;)
Csoltkó Kriszta Dátum: 2016-07-12 12:00:55
Kedves Dominika és Kriszta! Érdeklődni szeretnék, hogy mekkora az esély arra ha az utolsó turnussal megyünk Nei Pori-ba akkor a délutáni hazaindulásig a szobáinkban maradhatunk. Tavaly Tolon voltunk az utolsó turnussal és nagyon szuper volt, hogy a busz indulásig az apartmanjainkban maradhattunk. Előre is köszönöm. Üdv. : Kriszta