(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

singarda Dátum: 2015-06-08 19:26:12
Bertók Orsolya írta ekkor: 2015-06-07 18:08:42
Egy olyan kérdésem lenne, hogy emeletes busz esetén a legelső sor is látja e a tv-t? Köszönöm.
Kedves Orsolya! Igen, az emeletes busz első sorából is tökéletesen lehet látni a tv-t. Ott mindkét oldal részére van egy-egy kis monitor (méretét talán a tablethez tudnám hasonlítani). Én az idén utaztam már Grandos busszal, kíváncsian várom Sarti után milyen lesz Nei Pori. A Meteórákra mindenképpen szeretnénk eljutni. Jó utat és élményekben gazdag nyaralást kívánok! :)
Bodó Mária Dátum: 2015-06-08 13:38:30
Kedves Noémi! Én már hatszor jártam Parálián, szinte a 2. otthonom lett, de most úgy döntöttem ideje máshol is szétnézni, melynek céljául Nei Porit választottam ( nem mentem túl messzire Paráliától :) ) Csupán 2 kérdésem lenne: Nei Porin is van-e lehetőség robogót, illetve quad-ot bérelni, és milyen feltételekkel? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van-e bármilyen lehetőség horgászatra, akár társulni egy kedves helybéli horgászhoz/halászhoz, ugyanis a párom mindene a horgászat és nagy álma, hogy egyszer tengeren horgászhasson, és szeretném őt meglepni egy ilyen lehetőséggel is a nyaralás során. Válaszodat előre is nagyon köszönöm!
Bertók Orsolya Dátum: 2015-06-07 18:08:42
Egy olyan kérdésem lenne, hogy emeletes busz esetén a legelső sor is látja e a tv-t? Köszönöm.
Fabó Istvánné Dátum: 2015-06-07 16:25:04
Kedves Noémi!Tavaly voltunk Nei Poriba de.Vaia sajnos egy baleset miatt idö előtt haza kellett jönnöm.Vaia volt velünk,Ő segitett mindenben.Sajnos váratlan és lehetetlen időpontban jött a mentő,és nem tudtam megköszönni a segitséget és elköszönni sen tudtam.Kérem segitsen kapcsolatba lépnem Vaiával.Köszönettel Fabó Istvánné
Hardi József Dátum: 2015-06-03 15:24:36
bojlee írta ekkor: 2015-06-02 08:24:00
Szia József! Nem a Noémi vagyok, elnézést ezért, viszont tudok válaszolni én is. A Papa Johnban voltunk tavaly 2 hétig, és idén szintén oda megyünk 2 hétre. Nekünk nagyon bejött az apartman, tiszta, rendezett és jól felszerelt (persze a Görög átlaghoz képest)! A hűtő nem túl nagy, de van fagyasztója. Takarítás természetesen szintén van, és ágyneműcsere is! Üdv.:Jani!
Köszönjük a válaszodat !