(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

bojlee Dátum: 2015-06-02 08:24:00
Hardi József írta ekkor: 2015-06-01 19:45:09
Kedves Noémi,kérdezni szeretnénk hogy a Papa John apartmanban milyen hűtő szekrény van??sima,vagy van fagyasztója is??Két hetes turnusnál van takarítás,és új ágynemű??
Szia József! Nem a Noémi vagyok, elnézést ezért, viszont tudok válaszolni én is. A Papa Johnban voltunk tavaly 2 hétig, és idén szintén oda megyünk 2 hétre. Nekünk nagyon bejött az apartman, tiszta, rendezett és jól felszerelt (persze a Görög átlaghoz képest)! A hűtő nem túl nagy, de van fagyasztója. Takarítás természetesen szintén van, és ágyneműcsere is! Üdv.:Jani!
Hardi József Dátum: 2015-06-01 19:45:09
Kedves Noémi,kérdezni szeretnénk hogy a Papa John apartmanban milyen hűtő szekrény van??sima,vagy van fagyasztója is??Két hetes turnusnál van takarítás,és új ágynemű??
Dátum: 2015-05-28 12:06:30
Frankóné Mezei Krisztina írta ekkor: 2015-05-28 10:40:01
Kedves Noémi! Köszönöm nem régibben feltett kérdésemre válaszát a Marianna apartman felszereltségét illetően. Arról tudna már felvilágosítást adni, hogy a fakultatív programok hogy alakulnak? Igaz, még van egy hónapunk július 29-ig, de már tervezgetünk és szeretnénk tudni, melyik nap merre lehet menni majd. A fakultatív programoknál feltüntetett árak mennyire aktuálisak? 7 éves gyerekre is ezek az árak vonatkoznak? Üdv: Krisztina
Kedves Krisztina! A fakultatív programok: Szerda-Alykes, Csütörtök-Meteorák, Péntek-Skiathos, Vasárnap-Athén, Edessa-Pozár, Hétfő-Olympos, Görög est. A kirándulások időpontjai változhatnak. A prospektusban feltüntetett árak aktuálisak, az érkezés napján az általam tartott tájékoztatón, részletes információkat kapnak majd az árakról és a kirándulásokról. 6 éves kor feletti gyerekek részére gyerek jegy áraink vannak. Üdv.: Noémi
Frankóné Mezei Krisztina Dátum: 2015-05-28 10:41:37
Frankóné Mezei Krisztina írta ekkor: 2015-05-28 10:40:01
Kedves Noémi! Köszönöm nem régibben feltett kérdésemre válaszát a Marianna apartman felszereltségét illetően. Arról tudna már felvilágosítást adni, hogy a fakultatív programok hogy alakulnak? Igaz, még van egy hónapunk július 29-ig, de már tervezgetünk és szeretnénk tudni, melyik nap merre lehet menni majd. A fakultatív programoknál feltüntetett árak mennyire aktuálisak? 7 éves gyerekre is ezek az árak vonatkoznak? Üdv: Krisztina
Elnézést, elírtam, nem július, hanem június 29-én indulunk :)
Frankóné Mezei Krisztina Dátum: 2015-05-28 10:40:01