(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Kovács Gyula Dátum: 2015-05-06 18:24:36
Kovács Gyula írta ekkor: 2015-05-06 18:23:41
Autó bérlésre is van lehetőség. Én tavaly béreltem is egy OPEL CORSA-t ! 24-órára 50-euró volt a bérleti díj 3 üzemanyag.
+ üzemanyag...
Kovács Gyula Dátum: 2015-05-06 18:23:41
írta ekkor: 2015-04-29 21:45:37
Kedves Anett! Kisebb-nagyobb boltok vannak de egyik sem Lidl nagyságú, ezek a boltok is sokszínű a kínálattal rendelkeznek, továbbá pékségek és cukrászdák is megtalálhatóak. Pénzfelvételre van lehetőség, pénzváltásra nincs. A tavernákban lehet kártyával fizetni, viszont nem mindenhol és kisebb boltokban sem mindenütt. Autóbérlésre nincs lehetőség, de robogó és kerékpár bérlésre van, valamint buszok közlekednek Katerinibe és Larisszába is. Üdv: Noémi
Autó bérlésre is van lehetőség. Én tavaly béreltem is egy OPEL CORSA-t ! 24-órára 50-euró volt a bérleti díj 3 üzemanyag.
Dátum: 2015-05-01 12:30:04
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-04-30 07:13:56
Kedves Noémi! Érdeklődni szeretnék, hogy a Kaliopi ház földszinti, kertre néző szobáinak a bejárata a kert felől vagy a belső folyosóról nyílik? Lehet tudni, hogy mennyire rendezett a kert. 4 éves gyermeknek rohangálásra, labdázásra megfelel? Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Henrietta! Minden szoba bejárata a folyosóról nyílik, a földszinti szobáké is. A kert rendezett, nem egy hatalmas kertet kell elképzelni, de labdázásra és játékra alkalmas. Üdv: Noémi
Tóth Henrietta Dátum: 2015-04-30 07:13:56
Kedves Noémi! Érdeklődni szeretnék, hogy a Kaliopi ház földszinti, kertre néző szobáinak a bejárata a kert felől vagy a belső folyosóról nyílik? Lehet tudni, hogy mennyire rendezett a kert. 4 éves gyermeknek rohangálásra, labdázásra megfelel? Válaszát előre is köszönöm.
Dátum: 2015-04-29 21:45:37
írta ekkor: 2015-04-28 10:20:33
Kedves Noémi! Utasainknak lenne néhány kérdése Nei Porival kapcsolatban. Ezek megválaszolásában kérnék tőled egy kis segítséget! Érdekli őket, hogy a településen milyen jellegű boltok vannak (inkább csak ilyen kisebb "sarki bolt" jellegű vagy picit nagyobb élelmiszer boltok is vannak)? Tudnak mindenféle élelmiszert vásárolni a boltokban? (gondolok itt mirelitre, konzervekre, tésztákra stb.) Illetve van-e lehetőség Nei Porin pénzfelvételre (bankautomatánál) vagy lehet-e a boltokban, tavernákban kártyával fizetni? Utolsó kérdésem, hogy csak robogóval vagy bérelt autóval tudnak közlekedni ott helyben vagy helyi közlekedéssel is el tudnak pl. Paráliára jutni? Köszönöm előre is! Üdv, Anett
Kedves Anett! Kisebb-nagyobb boltok vannak de egyik sem Lidl nagyságú, ezek a boltok is sokszínű a kínálattal rendelkeznek, továbbá pékségek és cukrászdák is megtalálhatóak. Pénzfelvételre van lehetőség, pénzváltásra nincs. A tavernákban lehet kártyával fizetni, viszont nem mindenhol és kisebb boltokban sem mindenütt. Autóbérlésre nincs lehetőség, de robogó és kerékpár bérlésre van, valamint buszok közlekednek Katerinibe és Larisszába is. Üdv: Noémi