(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2015-04-28 10:20:33
Kedves Noémi! Utasainknak lenne néhány kérdése Nei Porival kapcsolatban. Ezek megválaszolásában kérnék tőled egy kis segítséget! Érdekli őket, hogy a településen milyen jellegű boltok vannak (inkább csak ilyen kisebb "sarki bolt" jellegű vagy picit nagyobb élelmiszer boltok is vannak)? Tudnak mindenféle élelmiszert vásárolni a boltokban? (gondolok itt mirelitre, konzervekre, tésztákra stb.) Illetve van-e lehetőség Nei Porin pénzfelvételre (bankautomatánál) vagy lehet-e a boltokban, tavernákban kártyával fizetni? Utolsó kérdésem, hogy csak robogóval vagy bérelt autóval tudnak közlekedni ott helyben vagy helyi közlekedéssel is el tudnak pl. Paráliára jutni? Köszönöm előre is! Üdv, Anett
Kovács Gyöngyi Dátum: 2015-04-25 11:48:52
Kalimera! Valaki meg tudná mondani a Marianna apartman földszintjén is van terasz? A képekből nem derül ki. Már csak itt van hely. Köszönöm!
Dátum: 2015-04-24 12:22:05
Rivo Attilane írta ekkor: 2015-04-19 16:24:38
Hello! Erdeklodnek,hogy a Skiathosi fakultativ programba lathato-e a repuloter? Utanna neztem es lattam,hogy ott nagyon alacsonyan szallnak a repcsik a tengerparton. Valaszokat koszi elore is! Udv: Anita :-)
Kedves Rivo Attiláné! A repülőtér messziről látható, amikor a hajó elindul haza felé, a helyi idegen vezető meg is mutatja és ha a csapat szerncsés akkor egy repülő a fejük fölött fog le- illetve felszállni. :) Üdv.: Noémi
Tóth Henrietta Dátum: 2015-04-20 11:36:15
Rivo Attilane írta ekkor: 2015-04-19 16:24:38
Hello! Erdeklodnek,hogy a Skiathosi fakultativ programba lathato-e a repuloter? Utanna neztem es lattam,hogy ott nagyon alacsonyan szallnak a repcsik a tengerparton. Valaszokat koszi elore is! Udv: Anita :-)
Szia! Én kétszer voltam a skiathosi fakultatív programon, de egyik alkalommal sem láttam a repülőteret. Kiköt a hajó Skiathoson a kikötőben, (ott, ahol a Mamma Mia filmben először találkozik a három apajelölt) onnan már nem visznek tovább sehová. Kapsz valamennyi időt, hogy ott a kis szigetet és a környező pár utcát bejárd. Mi is inkább a kis szigeten töltöttük el az időt. Nézve a Skiathos térképet, túl messze van a repülőtér a kikötőtől, úgy gondolom ennyi idő alatt nem lehet oda eljutni. A kikötőnél ettünk valamit és már indulhattunk is tovább egy gyönyörű tengerpartra fürdőzni. Egészében véve jó program, csodálatos helyeket látsz. Viszont a hosszú hajókázás, illetve a Nei Poriból a kikötőig eljutás és visszajutás a busszal az ami miatt nekünk fárasztó volt, e miatt idén a 4 éves kisfiammal nem merem bevállalni smile .
Rivo Attilane Dátum: 2015-04-19 16:24:38