(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-08-21 08:02:09
Nagy Zoltánné(Erzsike) írta ekkor: 2013-08-16 21:16:41
Kedves Vaia! Köszönöm a megtisztelő válaszod, így most már gondolom, hogy merre lehet a Coral apartman. A térképeket nézegetve, gondolatban már meg is kerestem. Nagyon bízom benne, hogy az idő jó lesz, és sokat sétálunk, pihenünk. Várom a találkozást, és kívánok jó egészséget! Üdvözlettel: Nagy Zoltánné
Kedves Erzsike ! Sok szeretettel várlak ! Biztosan jól fogod magad érezni ! Erre itt minden adott ! A Coral háznál lesétálva a tengerparton tartjuk szerdánként a Grandos, játékos "beach partyt ! Ez megadja a kezdő hangulatott a hétthez . Üdvözlettel :Vaia
Dátum: 2013-08-21 07:55:41
Szathmári Erzsébet írta ekkor: 2013-08-20 13:16:33
Sziasztok! Mi szept. 2-tól megyünk és érdeklődnék, hogy ilyenkor még strandidő van-e vagy már nem lehet pancsolni a tengerben meg szépen lebarnulni? Első nyaralásunk lesz semmi tapasztalat és már nagyon izgulunk! Köszönöm előre is a választ üdv: Böbi
Kedves Erzsébet ! Egész szeptember nagyon kellemes a napozásra és fürdőzésre. Szeptember első hetében pedig garantáltan nyárias még az idő a barnulásra ! :-) Várom szeretettel: Vaia
Szathmári Erzsébet Dátum: 2013-08-20 13:16:33
Sziasztok! Mi szept. 2-tól megyünk és érdeklődnék, hogy ilyenkor még strandidő van-e vagy már nem lehet pancsolni a tengerben meg szépen lebarnulni? Első nyaralásunk lesz semmi tapasztalat és már nagyon izgulunk! Köszönöm előre is a választ üdv: Böbi
Nagy Zoltánné(Erzsike) Dátum: 2013-08-19 21:10:49
Vajda Ica írta ekkor: 2013-08-19 15:49:01
Kedves Nagy Zoltánné! Én a tavaly a Coralba voltam...sokkal jobb volt mint a Papa John szerintem...a wifi is jó volt igaz csak az erkélyen, meg lent a kávézóba, a Pap John kb 3 percre van tőle és a tenger is kb 3 perc, a központtól kb 10 perc gyalog..nem vészes....én újra oda mennék vissza ha tehetném s a tulajok tényleg tök szuperek. utolsó turnusba voltam én is a lányommal nagyon jó idő volt nappal kb 29 fok :) irigykedek nem kicsit...... :) jó pihenést :)
Köszönöm a választ, és a jókívánságokat a pihenéshez! Bízom benne, hogy szuper időnk lesz!
Vajda Ica Dátum: 2013-08-19 15:49:01
Kedves Nagy Zoltánné! Én a tavaly a Coralba voltam...sokkal jobb volt mint a Papa John szerintem...a wifi is jó volt igaz csak az erkélyen, meg lent a kávézóba, a Pap John kb 3 percre van tőle és a tenger is kb 3 perc, a központtól kb 10 perc gyalog..nem vészes....én újra oda mennék vissza ha tehetném s a tulajok tényleg tök szuperek. utolsó turnusba voltam én is a lányommal nagyon jó idő volt nappal kb 29 fok :) irigykedek nem kicsit...... :) jó pihenést :)