Sziasztok! Minden évben Sartin nyaraltunk a családommal, idén viszont Nei Pori mellett döntöttünk! Remélem tudtok segíteni, és megválaszoltok néhány kérdést! Tudom, hogy nagyon nehéz összehasonlítani a két helyet, talán nem is lehet, de ha valaki mégis megpróbálná azt megköszönném!
Nei Pori strandja, esti élete, a környéken lévő látni valók érdekelnének, és minden más. Tudom, vannak leírások a neten, fényképek is amiket megnéztem, informálódtam az utazási irodán stb. természetesen jókat hallottam, ezért is döntöttünk Sarti helyett Nei Pori mellett. Mégis úgy érzem, hogy aki már járt ott, az tudja igazán elmesélni, és hasznos információkkal ellátni azokat akik most mennek először az Olympos riviérára. A szállásunk Papa John lesz, ami szintén érdekelne, bár oda csak aludni járunk majd. Ha van bármi árnyoldala az is nagyon érdekelne, csak őszintén. Szeretünk jókat enni, és erre kiváltképp alkalmas volt Sartin az Ovelix, ahol olcsón és nagy adagban mérték a gyros tálat stb. Van hasonló Nei Porin is amit mertek ajánlani? Ha árakat is tudna valaki felrakni, sokat segítene (éttermek, pékség, marketek ...stb. árai)
Előre is köszönöm:
Jani
Szia. Mi ugyan 2012-ben voltunk de nem hiszem, h sok változás történt volna. N. Pori egy új építésű üdülőtelepülés tágas terekkel széles utcákkal. Árakat nem írok mert 2 év mégiscsak 2 év távlata, de akkor nekünk nem volt drága. A tengerpart finom homokos kb 30 méter széles és több kilométer hosszan Platamonas-ig elnyúlik. Közvetlenül itt van a széles tengerparti sétány tele bárokkal tavernákkal. Pizzázásra a Vulcano-t javaslom, amugy mi a Fast and Foods-ban ettünk. Jó áron nagy adagokat adtak. Nem olyan nyüzsis hely mint Paralia, inkább családoknak ideális. Nagyjából éjfél felé az egész település elcsendesedik. Látnivaló itt nem nagyon van, üzletek is alig, néhány supermarket ahol minden kapható ill pár pékség... Érdemes biciklivel vagy motorral átmenni Platamonas-ra ott több az üzlet nagyobb az élet, esetleg felmenni a Platamonas-i várba... gyönyörű a kilátás. Fakultativ programok közül a Meteorákat ajánlom, megéri elmenni... mi más programban nem vettünk részt...