(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-06-06 17:37:33
Csaba írta ekkor: 2013-06-06 06:54:23
Kedves Vaia vagy aki tud segíteni! A Papa John 3 em. 36 szobájáról kellene információ.. Az erkély ugyanakkora ennél a szobánál is mint a 13,23,33, szobáknál? Gyakorlatilag azt szeretném tudni,hogy 4 emberre méretezett a 36-os szoba erkélye? Mert fotót erről a szomszéd házra néző szobáról sehol nem találok. Köszönöm a segítséget!
Kedves Csaba ! Biztos ami biztos megnéztem az erkélyt. Nem egy táncparket,meg egy görög est sem fér be, de négy műanyag szék és egy asztal elfér "lötyögve" is. Viszont van egy fecskefészek, ami senkinek sincs ! Várlak Titeket sok szeretettel Vaia
Dátum: 2013-06-06 17:32:03
írta ekkor: 2013-06-06 15:32:49
Kedves Maximilián ! 3 napra : a Piaggo 55 € a "Popcorn" 50 €. Korlátozásról nem tudok, de most zárva találtam a kölcsönzőt és csak 18-kor nyit ki. Akkor megkérdezem és jelentkezem ! Üdvözlettel: Vaia
Kedves Maximilián ! Megkérdeztem a kölcsönzőst a " területi határokról " . Tehát létezik is meg nem is. Mert, akár az Olymposra is el lehet menni mert jók az utak, illetve felfelé Dionig is és a Tembi völgyébe is. Amiatt nem szeretné hogy Katerinibe elmenjen bárki is, mert tapasztalatai ,alapján 2 óra mindig kell mire megtalálja az esetleg eltévedt vagy lerobbant motorosokat. Remélem nem ment el a kedvetek és jöttök Nei Poriba !! Én várlak Titeket ! :-) Üdvözlettel : Vaia
Dátum: 2013-06-06 15:42:02
Farkas András írta ekkor: 2013-06-05 19:49:07
Kedves Vaia! Július 13-től 18-ig megyünk Toloba, oda és visszafelé, ha van szabad helyetek, szeretnénk Nei Poriban megszállni. Tudnál nekem e-mailcímet adni, hogy ott tudjunk egyeztetni, ne itt a fórumon? (olvastam egy ideig visszafelé a fórumon, de nem láttam elérhetőséget neked) Köszönettel: Farkas András Természetesen Toloba is veletek megyünk :)
Kedves András ! Minden ház online foglalására kattintva láthatóak a szabad szobák. természetesen megadom az itteni elérhetőségünket: [email protected] telefonszámom: 0030-6933310189 Várom jelentkezéseteket ! Üdvözlettel Vaia
Dátum: 2013-06-06 15:32:49
Erdős Maximilián írta ekkor: 2013-06-05 22:50:57
Kedves VAIA! Juliusban szeretnék menni Nei Poriba! Légy szives ird meg,hogy mennyibe kerül 3 napra a robogóbérlés,és milyen utvonalon lehet használni!Mert azt hallottam hogy nem lehet bárhová menni a robogókkal! Nagyon fontos! Mert ettől függ hogy Paraliára vagy Nei Poriba megyünk! Várom a válaszod! Köszönöm! üdv:Max
Kedves Maximilián ! 3 napra : a Piaggo 55 € a "Popcorn" 50 €. Korlátozásról nem tudok, de most zárva találtam a kölcsönzőt és csak 18-kor nyit ki. Akkor megkérdezem és jelentkezem ! Üdvözlettel: Vaia
Dátum: 2013-06-06 15:19:27
Máté Ildikó írta ekkor: 2013-06-06 14:49:51
Kedves Ágnes! Nagyon örültem a beszámolódnak és köszönöm, hogy időt szakítottál rá! Biztosan jó program lehet, ha ilyen szép emlékeid vannak róla. Remélem a gyalogtúrát el lehet hagyni, mert tényleg tartalmas kirándulásnak tűnik. Úgy látom Ti Neos Marmarast választottátok, biztosan az is nagyon szép lesz. Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok és szép nyarat! Üdvözlettel: Ildikó
Kedves Ildikó ! Az olymposi kirándulásunk első célpontja a stavrosi menedékház. Ide felvisz a busz és kb. 20 métert kell gyalogolni. viszont a táj fenséges ! Utunkat Litohoroban kis városkájában folytatjuk, ahol leparkol buszunk és gyalog elindulunk a szurdokba. Több idős vendégünk is már végigjárta és egyáltalán nem megeröltető a séta. Viszont kár lenne kihagyni ! Festői a táj és kényelmes tempóban halad a kis csapatunk mindig. Nem kell túrabakancsos , izzasztó gyalogtúrára gondolni. Még "strandpapucsban " is végig lehet sétálni. Az út végén "Zeusz fürdőkádja"pedig minden fáradtságot megér! Paleos Pantelemonahoz is egész a falucska széléig elvisz a busz. Ott pedig mindenki a saját tempójában fedezheti fel ezt a gyönyörű kis ékszerdobozt. Tehát, ide el kell menni ! Sok szeretettel várom Nei Poriban ! Üdvözettel: Vaia